Penn Badgley: "Η σχέση μου με την Blake Lively με έσωσε"

18.02.2023
Penn Badgley: "Η σχέση μου με την Blake Lively με έσωσε"
Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "Gossip Girl" και ήταν μαζί από το 2007 μέχρι το 2010

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε ο νέος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς "You" στο Netfix, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Penn Badgley. Ο ηθοποιός παραχώρισε μια συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά, αλλά αναφέρθηκε επίσης στην Blake Lively, με την οποία πρωταγωνιστούσαν στο "Gossip Girl" και ήταν ζευγάρι από το 2007 μέχρι το 2010.

Blake Lively: Η φωτογραφία που μαρτύρησε πως έχει ήδη γεννήσει το τέταρτο παιδί της

"Πέρα από τη σχέση μας, δεν νομίζω πως κανείς ενδιαφερόταν για εμένα", είπε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσθσε πως είχε περάσει μια πολύ σκοτεινή περίοδο στη ζωή του, από την οποία τον έσωσε η Lively. "Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έδωσα μάχη με τις ουσίες. Η Blake δεν έκανε χρήση και νομίζω ότι η σχέση μας με κάποιους τρόπους με έσωσε από το να αναγκάσω τον εαυτό μου να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο".

O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards

Ο Penn είπε επίσης πως υπήρξε μία στιγμή που δεν ήθελε να βρίσκεται στην τηλεόραση. "Όπως όλοι όσοι έχουν εμπειρίες διασημότητας και πλούτου, έμαθα πως όχι μόνο δεν βελτιώνουν τη ζωή σου ή την κάνουν πιο εύκολη, αλλά μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα και να σε κάνουν δυστυχισμένο", δήλωσε.

Σήμερα, ο Penn είναι παντρεμένος με την Domino Kirke και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον James, που γεννήθηκε το 2020. Η Blake Lively είναι παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια με τον Ryan Reynolds, με τον οποίο απέκτησε πρόσφατα το 4ο παιδί τους.