Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Η γλυκύτατη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού

18.10.2021
Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου - Η γλυκύτατη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού
Πανευτυχής η νεαρή επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Από τη στιγμή που μπήκε στον κόσμο του Instagram η Εριέττα Κούρκουλου είναι πολύ δραστήρια και μοιράζεται συνέχεια πληροφορίες σχετικά με τα ζητήματα της ζωοφιλίας και του βιγκανισμού που την ενδιαφέρουν άμεσα, όμως δεν παραλείπει να μοιράζεται και θέματα που την απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο.

Εριέττα Κούρκουλου: Η ξεχωριστή επέτειος και η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο της

Η μοναχοκόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δεν έκρυψε ποτέ τη λαχτάρα της να κάνει ένα παιδάκι, αλλά και τις δυσκολίες γονιμότητας που αντιμετωπίζουν με τον σύζυγό της. Οι προσπάθειες για σύλληψη είναι ένα από τα θέματα που μοιράστηκε από πολύ νωρίς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αυτό το πλαίσιο τον Ιούνιο έκανε μία ανάρτηση όπου αποκάλυπτε ότι βρισκόταν σε διαδιασία αναμονής.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά», ξεκινούσε να γράφει στη μακροσκελή ανάρτηση που συνόδευε μια γλυκύτατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, η 28χρονη επιχειρηματίας.

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα δυο της επίθετα και την ταυτότητα που μόλις απέκτησε

Τέσσερις μήνες μετά η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης ποζάρουν στο ίδιο σημείο, όμως αυτή τη φορά μαζί τους είναι -κατά κάποιον τρόπο- και ο γιος τους!

Ναι, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι που φτάνει σε μερικούς μήνες με το καλό.

Ιδού τι έγραψε η μέλλουσα μανούλα και η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.
Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό