Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα δυο της επίθετα και την ταυτότητα που μόλις απέκτησε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:56
5/4/2021

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα δυο της επίθετα και την ταυτότητα που μόλις απέκτησε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τελευταία ανάρτηση της κόρης του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση αποτελεί κάτι παραπάνω από κατάθεση ψυχής και συγκινεί!

Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση μπήκε στον κόσμο του Instagram τον Οκώβρη του 2020 με βασικό σκοπό, όπως εξήγησε από την πρώτη, κιόλας, ανάρτηση, να επικοινωνήσει τις θέσεις της σχετικά με τη βία κατά τον ζώων και τον βεγκανισμό που πρόσφατα είχε ασπαστεί, αφού είχε υπάρξει φυτοφάτος (vegeterian) επί χρόνια.

Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα εν είδει εξομολόγησης και η τελευταία της μας άγγιξε πολύ.

Στην ανάρτηση αυτή ξεκινά με την εσωτερική πάλη που βίωνε επί χρόνια καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί πού ανήκε και καταλήγει με ευγνωμοσύνη στην πρώτη φορά που απέκτησε ταυτότητα. Ιδού:

 

Όλη μου την ζωή αισθανόμουν σαν να βρίσκομαι στο μεταίχμιο…
Από την μια, ποτέ δεν είχα κοινά με τους ανθρώπους της δήθεν “high society” και από την άλλη, όποτε προσπαθούσα να ενταχθώ σε παρέες φυσιολογικών ανθρώπων, πάντα κάπου υπέβοσκαν τα δυο επίθετά μου.
Σαν παιδί το οποίο δεν αισθανόταν ότι ανήκει κάπου, ήμουν συνεχώς μπερδεμένη, ενώ η μοναξιά που ένιωθα είχε ως αποτέλεσμα να κλειστώ στον εαυτό μου και να περιοριστώ στην παρέα των ζώων και των δύο κολλητών μου, η μια εκ των οποίων έμενε στην Κέρκυρα και ο δεύτερος – όντας μεγαλύτερος, είχε περιορισμένο χρόνο.
Όλα αυτά άλλαξαν όταν άρχισα να ασχολούμαι ενεργά με την προστασία των ζώων…
Για πρώτη φορά, γνώρισα ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονταν περισσότερο για το έργο μου, παρά για το πως «είναι» να είσαι η Λάτση (λες και «είναι» κάπως συγκεκριμένα).
Για πρώτη φορά, απέκτησα ταυτότητα και ένοιωσα ότι είχα κάτι που με ένωνε με άλλους ανθρώπους. Αυτό το κάτι, ήταν η αγάπη μου για τα ζώα.
Μέσα από την δημιουργία της Save a Greek Stray γεννήθηκε μια οικογένεια η οποία με αγκάλιασε και την οποία βέβαια αγκάλιασα και εγώ.
Μπορεί να βρίσκομαι συνήθως εγώ στα φώτα, αλλά χωρίς τους ανθρώπους στην φωτογραφία αυτή, δεν θα υπήρχε τίποτα. Η αφοσίωσή τους και η αγάπη που δίνουν στα ζώα που φροντίζουμε με αφήνει κάθε μέρα άφωνη.
Ανεξάρτητα με το αν κάποιοι από αυτούς πληρώνονται και άλλοι αφιερώνουν τον χρόνο τους αφιλοκερδώς, όλοι τους έχουν δώσει την ψυχή τους στην οργάνωση αυτή και τους οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ!
Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας και σας αγαπάω με όλη μου την καρδιά. 🙏🏻

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ