Ο Άρης Καβατζίκης έχει γενέθλια, η Δανάη Μπάρκα τον αποθεώνει κι εμείς θυμόμαστε την πιο iconic στιγμή τους

01.09.2023
Ο Άρης Καβατζίκης έχει γενέθλια, η Δανάη Μπάρκα τον αποθεώνει κι εμείς θυμόμαστε την πιο iconic στιγμή τους
Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης αγαπιούνται πολύ και δεν το κρύβουν.

Τα γενέθλια του Άρη Καβατζίκη έδωσαν στη Δανάη Μπάρκα την πιο πρόσφατη αφορμή για να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά της για τον Άρη Καβατζίκη, με τον οποίο συνεργάζονται τα τελευταία 4 χρόνια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.

«Όταν γιορτάζουν εκείνοι που αγαπάς,γιορτάζεις κι εσύ μαζι», ξεκινά τη μακροσκελή λεζάντα με την οποία συνοδεύει το καρουσέλ από φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκε για τα γενέθλια του Αρούλη της, όπως τον αποκαλεί, η παρουσιάστρια, «του πολύτιμου Αρουλη μου που με μαθαίνει,με εξελίσσει,με στηρίζει,με καθοδηγεί και με κάνει μόνο να χαμογελάω», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει.

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει από πού αντλεί τη δύναμή της

«Γενέθλια για τον εθνικό μας “γάπη” που πριν 4 χρόνια είπε το "ναι" στην εκπομπή και τελικά είπα εγώ το "ναι} στην ζωή του κι από τότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η καθημερινότητα μου χωρίς εκείνον. Χωρίς τα άγχη,τις φοβίες,τις γκρίνιες,τα γέλια,τις μιμήσεις,τις συμβουλές,τις γνώσεις του.
Χωρίς τα μηνύματα “Δανάη τι ώρα είναι αυτή που έκανες στορι χθες βράδυ. Τι ντροπή είναι αυτή; Ποιος καθόταν δίπλα σου;»
Έχουμε ζήσει τόσες αλλαγές,τόσα συναισθήματα,τόσες εντάσεις και χαρές αυτά τα 4 χρόνια μαζί που θα μας δένουν μια ζωή…
Γάπη μου,να σε χαίρομαι. Να είσαι δυνατός,γερός,ανοιχτή αγκαλιά για όλους,να είσαι θαρραλέος,να γεύεσαι κάθε μέρα της ζωής σου,να ακτινοβολείς χαρά και φως πάντα και να θυμάσαι ότι όποιος σε έχει στην ζωή του,είναι τυχερός!
Σε αγαπω & σε ευχαριστώ πάντα και για πάντα!»

{https://www.instagram.com/p/CwpVi4MsfgD/?img_index=1}

Επιστρέφουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές - Τα teasers και οι αποκαλύψεις για Φαίη Σκορδά και Ελένη Τσολάκη

Με την αφορμή, βέβαια, και ενόψεις της πρεμιέρας για τη φετινή σεζόν, εμείς θυμόμαστε ένα από τα πάμπολλα σκετσάκια που η ομάδα του Πάμε Δανάη έχει κάνει μέχρι τώρα. Η Δανάη ως άλλη Καίτη Χρονοπούλου και ο Άρης στον ρόλο του Λάκη Κομνηνού, με τον Γιώργο Κρικοριάν και τη Δέσποινα Καμπούρη σε ρόλους κλειδιά, στο τέλος της περσινής σεζόν. Τα λόγια είναι περιττά!

{https://www.youtube.com/watch?v=2yHyske5K8g&ab_channel=stroumfakiorg}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.09.2023 - 14:29