Μαρέβα Μητσοτάκη: Το συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης προς τη Μαρία Σάκκαρη

29.08.2023
Μαρέβα Μητσοτάκη: Το συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης προς τη Μαρία Σάκκαρη
Δύσκολες στιγμές για την ελληνίδα τενίστρια που «λύγισε» μετά την τελευταία ήττα της και έδειξε να μη συγχωρεί τον εαυτό της. Ανάμεσα σ' εκείνους που έσπευσαν να τη στηρίξουν δημόσια και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία εκτός από θαυμάστριά της, είναι και μητέρα του συντρόφου της.

Ο πρόωρος αποκλεισμός της από το US Open «τσάκισε» τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά τον αγώνα λέγοντας πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμ΄μα από τους αγώνες, ενώ σε δηλώσεις της στο Eurosport είπε μεταξύ άλλων «Νιώθω πως έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες».

{https://www.instagram.com/p/CwhqhvoBmyI/}

{https://twitter.com/EurosportGR/status/1696232135772779004}

Ένα κύμα συμπαράστασης είδαμε στα social media και ανάμεσα στα μηνύματα στήριξης, ξεχωρίσαμε αυτό της συζύγου του πρωθυπουργού, η οποία σε μια πρωτόγνωρη κίνηση θέλησε να εκφραστεί δημόσια για την αθλήτρια που προφανώς εκτιμά και αγαπά ιδιαίτερα.

{https://www.instagram.com/p/CsftWHQIdIf/}

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» διαβάζουμε στο story.

μαρ.png

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2023 - 18:07