Jaclyn Smith - Kate Jackson: Οι δύο Άγγελοι του Τσάρλι, στα 70 τους πλέον, σε ένα σπάνιο reunion

Jaclyn Smith - Kate Jackson: Οι δύο Άγγελοι του Τσάρλι, στα 70 τους πλέον, σε ένα σπάνιο reunion
Δύο από τους βασικούς Άγγελους του Τσάρλι, η «Kelly» και η «Sabrina» ξανά μαζί ύστερα από πάρα πολλά χρόνια!

Το instagram μας δίνει πολλές φορές την ευκαιρία να θυμηθούμε αγαπημένες πρωταγωνίστριες από το παρελθόν. Η πρώην Άγγελος του Τσάρλι, Jaclyn Smith, στα 77 της σήμερα, γιόρτασε τον γάμο του γιου της, Gaston Richmond πριν από λίγες ημέρες και χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί ένα γλυκό βίντεο από την εκδήλωση. Στο κλιπάκι, η Jaclyn ποζάρει δίπλα στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της από τους Άγγελους του Τσάρλι, Kate Jackson, η οποία είναι στα 74 σήμερα και ήταν ντυμένη κομψά με ένα μπεζ σπορ σακάκι και ένα λευκό παντελόνι. Εν τω μεταξύ, η Jaclyn Smith είχε επιλέξει ένα φόρεμα με παγιέτες σε πράσινο χρώμα καλυμένο με φτερά παντού.

{https://www.instagram.com/p/CveAibxuYlb/}

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο πρώην συμπρωταγωνίστριες συνομίλησαν πολλή ώρα μεταξύ τους αλλά και με αρκετούς άλλους καλεσμένους και φρόντισαν να φωτογραφηθούν μαζί. Η Kate ωστόσο δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία φορά που είχε φωτογραφηθεί δημόσια ήταν στην κηδεία της Farrah Fawcett το 2009 (η τρίτη, αρχική, Άγγελος του Τσάρλι).

23_1.jpg

Ο Liam Neeson είχε απορρίψει το ρόλο του James Bond λόγω της γυναίκας του

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν την οικογένεια και η δική μας μεγάλωσε αυτό το Σαββατοκύριακο! Είμαι τόσο πολύ περήφανη για τον γιο μου Gaston και εύχομαι σε αυτόν και στη Βοnnie μια ζωή γεμάτη ευτυχία», έγραψε η Jaclyn στο βίντεο του γάμου.

{https://www.instagram.com/reel/CvdNOYyt3G0}

Λίγο αφότου μοιράστηκε το βίντεο με τους 381.000 followers της, πολλοί από αυτούς έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνιση της Kate. «Τι καταπληκτικό γεγονός! Το να σας βλέπω όλους τόσο χαρούμενους είναι όμορφο. Το να βλέπω εσένα και την Κate μαζί είναι απίστευτο!!», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ωχ Χριστέ μου, κατασκοπεύω την Κate Jackson». Ένας άλλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πόσο υπέροχη φαινόταν η Κate στο βίντεο. «Η Κate Jackson δεν έχει γεράσει!», έγραψε βάζοντας πολλά emoji καρδιάς.

56_5.jpg

Σμαράγδα Καρύδη: "Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο 'Παρά Πέντε', ειδικά ο Μιχάλης Μαρίνος"

Επίσης, η Jaclyn δημοσίευσε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από τον πολυτελή γάμο γράφοντας στη λεζάντα: «Πριν ο γιος μου Gaston περπατήσει στον διάδρομο για να συναντήσει τη νύφη του αυτό το Σαββατοκύριακο». Στην πρώτη φωτογραφία, όπως ήταν αναμεμενόμενο εντυπωσίασε με το πράσινο φόρεμά της που ήταν κεντημένο με παγιέτες και φτερά. Στη δεύτερη, πρόσθεσε μια φωτογραφία του γαμπρού μαζί με την 37χρονη κόρη της, Spencer Margaret Richmond και τον σύζυγο της, Δρ. Brad Allen.

{https://www.instagram.com/p/Cvc9_WxP5Pt/?img_index=1}

Εννοείται πως οι θαυμαστές της Jaclyn Smith πλημμύρισαν με σχόλια το συγκεκριμένο ποστ αφού δε τους δίνεται η ευκαιρία να βλέπουν συχνά την οικογένειά της μαζί. «Ω Θεέ μου! Είναι τόσο όμορφος. Και εσύ φαίνεσαι πανέμορφη και τόσο χαρούμενη. Συγχαρητήρια», έγραψε ένας θαυμαστής για τον γιο της, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Τα παιδιά σου είναι υπέροχα! Θυμάμαι όταν γεννήθηκαν». Εν τω μεταξύ, η νέα της νύφη σχολίασε με αγάπη: «Έχω την πιο όμορφη πεθερά μέσα και έξω». Η Smith είναι παντρεμένη (για τέταρτη φορά) με τον Brad από το 1997, αν και τα δύο της παιδιά τα έχει από τον τρίτο σύζυγό της και παραγωγό του Χόλιγουντ, Anthony B. Richmond, με τον οποίο χώρισε το 1989.

{https://www.instagram.com/p/CoqgRlGu6DE/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2023 - 10:19