Σίσσυ Χρηστίδου - Κατερίνα Καινούργιου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του «σούπερ ήρωα» Νίκου Κοκλώνη

04.08.2023
Σίσσυ Χρηστίδου - Κατερίνα Καινούργιου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του «σούπερ ήρωα» Νίκου Κοκλώνη
40 ετών γίνεται σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και οι ευχές άρχισαν να καταφθάνουν από πολύ νωρίς και διαδικτυακά.

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε η διαδικτυακή «κίνηση» για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη. Στις 4 Αυγούστου 2023 ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και

Οι πρώτες (και πιο εντυπωσιακές) ευχές ήρθαν από τους ανθρώπους της Barking Well Media, της εταιρείας παραγωγής του, οι οποίοι έφτιαξαν ένα ταινιάκι αφιερωμένο στον σούπερ ήρωά τους!

«Our Superhero - birthday edition», ξεκινά το ποστ. «Με τη θετική του ενέργεια, με πολύ κέφι, χιούμορ, μουσική και τραγούδι μας έκανε όλους μια πολύυυ μεγάλη παρέα! Just… all of us. Σε superhero movie, θα ήταν σίγουρα ο υπέρ ήρωας που θα κέρδιζε με «όπλο» τη θετική του διάθεση, την ανοιχτη του αγκαλιά, την καλοσύνη του και τις κεφάτες μελωδίες», συνεχίζει, κλείνοντας πως για εκείνους, την οικογένεια της Barking Well, «είναι ο δικός μας σούπερ ήρωας θετικής ενέργειας, ο μοναδικός μας Kokloman και σήμερα έχει γενέθλια!»

{https://www.instagram.com/p/CvfytL3O3ll/}

Χρονια πολλά στον καλυτερο φίλο του κόσμου ευχήθηκε με τη σειρά της και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία λατρεύει τον Νίκο Κοκλώνη και δεν σταματά να το βροντοφωνάζει όπως μπορεί.

Λάκης Λαζόπουλος: Τα απίστευτα σχόλια που έκανε για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη και η απάντηση του δεύτερου

«Να σε χαιρόμαστε! Σου αξίζει όλη η αγάπη και η ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπεροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα φίλε μου … Σε σενα που εμπιστευομαι κι αποκαλύπτω τα πιο κρυφά μου αισθήματα κι απωθημένα, που ξέρεις τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου… Σε σενα που κλάψαμε στην αγκαλιά ο ένας του αλλου στις πιο μαύρες μας στιγμές και οι ψυχές μας αγκαλιάστηκαν κι αυτές… Είσαι ένα υπεροχο πλάσμα …Συνέχισε να λάμπεις και να φωτίζεις και όλους εμάς γύρω σου…✨», γράφει η παρουσιάστρια και κλείνει ως εξής «Είσαι ένα λαμπερό (κ πολύ δυνατο) αστέρι !⭐️ Σ αγαπώ πολύ …❤️ Happy birthday 🎉 my friend 🥂».

Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με την αφορμή, αλλά και η απάντηση του εορτάζοντα που ήρθε στο ίδιο μήκος κύματος (και αγάπης) ακριβώς.

3_3.png

{https://www.instagram.com/p/Cvf6z5XIlyo/?img_index=1}

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για τα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε επίσης στον φίλο και παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη, με μια φωτογραφία από το Celebrity Travel που παρουσίαζε εκείνος πριν από χρόνια και στάθηκε η αφορμή να γνωριστούν.

«Το πρώτο μας ταξίδι.. Που να φανταζόμουν τότε τη διαδρομή και τα "ταξίδια" μας.. Σευχαριστω που με πήρες απ´το χέρι και που πάντα το κρατάς σφιχτά… Χρόνια σου πολλά μοναδικέ μου! Όλα όσα θες στην αγκαλιά σου ❤️❤️❤️», γράφει η παρουσιάστρια και ο εορτάζων αποκρίθηκε αναλόγως.

1_19.png

{https://www.instagram.com/p/Cvg5BfqIkgE/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2023 - 11:33