Λάκης Λαζόπουλος: Τα απίστευτα σχόλια που έκανε για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη και η απάντηση του δεύτερου

13.01.2023
Λάκης Λαζόπουλος: Τα απίστευτα σχόλια που έκανε για Μιμή Ντενίση και Νίκο Κοκλώνη και η απάντηση του δεύτερου
"Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση" είπε, μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ για εξέφρασε με πολύ έντονο ύφος και ύβρεις την απορία του σχετικά με το πως γίνεται "ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη".

"Φωτιές" έχει ανάψει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το τελευταίο podcast του καυτηρίασε με πολύ αιχμηρό τρόπο -"επιτέθηκε" λένε πολλοί- τη Μιμή Ντενίση και τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο πλαίσιο του σχολιασμού που κάνει στον αέρα του newsbreak, o Λαζόπουλος εξέφρασε, αρχικά, την έκπληξη/αντίδρασή του στο σχόλιο της ίδιας της Μιμής Ντενίση που χαρακτήρισε δημόσια "μη φυσιολογικό" το ότι η ταινία της "Σμύρνη μου αγαπημένη" δεν έφτασε στα βραβεία Όσκαρ.

"Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι ήταν για Όσκαρ", ακούμε τον Λάκη να λέει παραθέτοντας και τα όσα είχε πει η ίδια η ηθοποιος: "Δεν είναι φυσιολογικό ότι το 'Σμύρνη μου αγαπημένη' δεν πήγε στα Όσκαρ".

"Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στη 'Σμύρνη μου Αγαπημένη' στα Όσκαρ", συνεχίζει έκπληκτος τη "σάτιρα" ο Λάκης Λαζόπουλος φέροντας και ένα παράδειγμα για την περίπτωση.

"Το να έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης", συνέχισε ο Λαζόπουλος υπογραμμίζοντας τελικά πως "Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση" και προσθέτοντας με νόημα ότι "Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη".

Και δε σταμάτησε εκεί, βέβαια, καθώς θυμήθηκε την παλιά, μεγάλη κόντρα τους -η οποία είχε εξομαλυνθεί, μέχρι πρότινος- και είπε με εμφανή περιπεκτικό λόγο: "Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω; Όχι όπως παλιά πως το τρένο παίζει καλύτερα, δεν τα λέμε πια αυτά. Δεν θέλω να τη στενοχωρήσω, αποκαταστάθηκε κάπου η σχέση μας, δεν υπάρχει πια αυτή η ψυχρανσία" συμπλήρωσε ενώ στη συνέχεια η "μπάλα" πήρε και τον Νίκο Κοκλώνη. Σε αυτό το σημείο ο Λαζόπουλος μίλησε με πολύ πάθος, μιμούμενος, μάλιστα και τη χροιά της φωνής του παραγωγού/παρουσιαστή του Just The 2 Of Us, το οποίο "χτύπησε" μέσα από τον λόγο του και χρησιμοποίησε "βαριές κουβέντες" όχι μόνο για εκείνον αλλά, επί της ουσίας και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής αλλά και όλους όσους το παρακολουθούν!

"Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένα πάνθεον ηλιθίων που τον απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη, θα τρελαθώ. 'Έλα αγάπη μου, ελάτε', 'ταλέντα μου εσείς' 'Αγάπη μου', 'Λατρεύω', 'Λατρεία', δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες", είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, και, όπως ήταν φυσικό -και ζητούμενο, προφανώς- συζητήθηκε πολύ.

Το απόσπασμα "έπαιξε" παντού, όμως, στο "Πρωινό μας" του ΣΚΑΪ ακούσαμε την απάντηση που έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος, για την ιστορία είναι και στενός του συνεργάτης, ως Διευθυντής του ΟΚ και okmag.gr μεταξύ άλλων.

"Καταρχάς στεναχωρήθηκα πιο πολύ με όσα είπε για τη Μιμή Ντενίση παρά για εμένα", είπε ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν συνεχίζοντας με "άδειασμα" του Λάκη Λαζόπουλου. "Προφανώς ο κύριος Λαζόπουλος είναι πικραμένος επειδή τα τηλεοπτικά project που πρότεινε στην εταιρεία παραγωγής barking well απορρίφθηκαν από τους σταθμούς που τα εξέτασαν στη συνέχεια", ολοκλήρωσε και εκεί άνοιξε νέα συζήτηση με τον Νίκο Γεωργιάδη να επιβεβαιώνει -εκ των πολύ έσω- πως ο αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη barking well media, τονίζοντας πως τελικά η κίνηση αυτή ενδεχομένως να τον εξέθεσε κάπως.

Ιδού το απόσπασμα και κάτι μας λέει ότι η υπόθεση αυτή δεν έληξε ακόμη!

Ζωή Κίττα