Η Μπέτυ Αρβανίτη έχει γενέθλια και αυτό που λέει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι η απόλυτη αλήθεια

04.08.2023
Η Μπέτυ Αρβανίτη έχει γενέθλια και αυτό που λέει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι η απόλυτη αλήθεια
Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και αρχοντικές παρουσίες της, λεγόμενης, Χρυσής Εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου. Στις 4 Αυγούστου συμπλήρωσε 84 χρόνια ζωής και παραμένει ακμαία και δημιουργική.

Έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο, παρόλο που σήμερα παραδέχεται πως «Δεν τις πολυβλέπω τις ταινίες μου - δεν τις αγαπάω, ούτε τον εαυτό μου μέσα σ' αυτές». Η Μπέτυ Αρβανίτη λατρεύει το θέατρο και αυτό υπηρετεί, από το 1987 που ίδρυσε με τον σύζυγό της, Βασίλη Πουλαντζά, το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, ακόμη και σήμερα με απίστευτη συνέπεια, παρά την αμφισβήτηση που, όπως έχει αποκαλύψει έχει δεχτεί.

Σήμερα η σπουδαία κυρία του θεάτρου έχει γενέθλια και μέσα από την ανάρτηση που της αφιέρωσε η Finos Film θυμηθήκαμε κάτι πολύ σπουδαίο που είχε πει παλιότερα, και αφορά στον χρόνο που περνά.

«Ποτέ δεν νοσταλγώ, ούτε κοιτάζω παλιές φωτογραφίες». λέει η κυρία Αρβανίτη. «Δεν με αφορά το παρελθόν, όσο το μέλλον. Θα μου πεις ποιο μέλλον; Το σήμερα. Κι όσο κι αν ακούγεται περίεργο, κάνω σχέδια διαρκώς».

5 τρόποι με τους οποίους οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό άνθρωπο

Προσυπογράφουμε και αν κάποια στιγμή μας διαφεύγει καλό είναι να το επαναφέρουμε στη μνήμη!

{https://www.instagram.com/p/Cvg3UfbIYGM/}

Γιος της Μπέτυς Αρβανίτης ο σπουδαίος συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης, ο οποίος τη γιόρτασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια μαζί με μία ευχή: «Χρόνια πολλά μάνα».

{https://www.instagram.com/p/CvgYzRsIFuK/}

Στη φωτογραφία κάτω η Μπέτυ Αρβανίτη και ο Βασίλης Πουλαντζάς στο κέντρο με τον Αλέξη Σταμάτη και τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Εύα Σιμάτου εκατέρωθέν τους.

201905171131590.7229_stamatis_arvaniti_poylatzas_simatoy_16052019-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2023 - 12:05