«Άγριες Μέλισσες»: Ξέρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι πεθερά της "Μαίρης Χατζίδου";

09.11.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ξέρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι πεθερά της "Μαίρης Χατζίδου";
Η Εύα Σιμάτου εντάχθηκε πρόσφατα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 όμως ξεχώρισε πολύ γρήγορα με την ερμηνεία της.

Από τους ρόλους που γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες", αυτός της "Μαίρης Χατζίδου", της συγκρατούμενης της Λενιώς που της κάνει τη ζωή όλο και πιο δύσκολη, σίγουρα ξεχώρισε.

Η ηθοποιός που την ενσαρκώνει είναι η Εύα Σιμάτου, η οποία, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, δεν έβελεπε τη σειρά από την αρχή, όμως, κατά τη διάρκεια της καραντίνας την άνοιξη την είδε από την αρχή και ενθουσιάστηκε.

«Έβλεπα με μανία το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Την αγάπησα πάρα πολύ και συνέχισα μετά την καραντίνα να μην χάνω επεισόδιο. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν όλα τα υλικά για τη συνταγή της επιτυχίας. Εξαιρετικό σενάριο, με δυνατή πλοκή, με ήρωες που έχουν βάθος, με υπέροχη σκηνοθεσία, λαμπρό καστ ηθοποιών, καλαίσθητη φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Enjoy" η ηθοποιός, η οποία, αν δεν το ήξερες, είναι παντρεμένη με τον γνωστό Έλληνα συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη και έχουν μαζί ένα παιδί.

Ο Αλέξης Σταμάτης καμαρώνει για τη σύζυγό του και μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες από τις δουλειές της -από τις "Άγριες Μέλισσες" εν προκειμένω- στα social media.

Η Ευα με την Μαρια στις @agries_melisses_official @agriesmelisses_3 @agries_melisses_ant1_fans @evasimatou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Stamatis Official (@alexisstamatis) στις

H Εύα, όμως δεν είναι η μόνη γυναίκα για την οποία καμαρώνει και δημοσίως ο Αλέξης Σταμάτης καθώς ανάλογες αναρτήσεις βλέπουμε αφιερωμένες και στη μητέρα του, που δεν είναι άλλη από την Μπέτυ Αρβανίτη.

ΑΝΤ1 το «οικογενειακό» μας κανάλι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Stamatis Official (@alexisstamatis) στις

Τι σχέση έχει, λοιπόν, με τη διάσημη πεθερά της η Εύα Σιμάτου; Παρακολουθεί "Άγριες Μέλισσες η Μπέτυ Αρβανίτη; «Παρακολουθεί το σίριαλ. Μάλιστα, μου δίνει και τις συμβουλές της. Κι εγώ ζητώ πάντα τη γνώμη της. Μόνο να πάρω έχω από αυτήν την αξιόλογη ηθοποιό. Δεν χάνει παράστασή μου και τώρα χαίρεται πολύ με τις Aγριες Μέλισσες», εξηγεί η Εύα Σιμάτου.

Όσο για την κατάληξη της σχέσης της "Μαίρης" με τη "Λενιώ"; Η συνέχεια επί της -μικρής- οθόνης.