Μαρία Κίτσου: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μόλις πρόδωσε τι κάνει μέσα στο καμαρίνι της - Δεν πάει ο νους σου [video]

09.11.2020
Μαρία Κίτσου: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μόλις πρόδωσε τι κάνει μέσα στο καμαρίνι της - Δεν πάει ο νους σου [video]
Μπορεί στην τηλεοπτική οθόνη να ερμηνεύουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι όμως στην πραγματική ζωή, ο "Λάμπρος" και η "Ελένη" είναι δυο πάρα πολύ καλοί φίλοι που πολύ συχνά τρολάρουν ο ένας τον άλλο δημόσια. Μία τέτοια περίπτωση καταγράφηκε πριν από λίγες ώρες.

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Άγριες Μέλισσες" όπου και συμπρωταγωνιστούν. Η σχέση τους, που πολύ συχνά παρερμηνεύτηκε από γνωστούς και αγνώστους- "έδεσε" πολύ γρήγορα καθώς ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό -με την τελείως φιλική έννοια, όμως.

Πέρσι, μάλιστα, οι δυο ηθοποιοί πέρασαν την καραντίνα μαζί και οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι φούντωσαν, ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Μίνωα Μάτσα.

Πίσω στα δημόσια τρολαρίσματα τώρα με το τελευταίο "χτύπημα" να έρχεται από τον λογαριασμό του τηλεοπτικού δάσκαλου στο Διαφάνι, ο οποίος μαρτυρά τι κάνει η καλή του φίλη στα παρασκήνια των γυρισμάτων:

"Πίσω από τις κάμερες συμβαίνουν και αυτά! Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως μπορεί και αντέχει! Καλή δύναμη και καλή εβδομάδα σε όλους μας!!!", γράφει στη λεζάντα ο Δημήτρης και ιδού τι κάνει Μαρία στο καμαρίνι της.

Κατά τα άλλα, οι εξελίξεις στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και αν θέλεις να δεις τι να περιμένεις στο σημερινό επεισόδιο (9/11/2020) κάνε κλικ ΕΔΩ.