Η Meg Ryan επιστρέφει με rom com και τον David Duchovny των X Files στο πλευρό της

31.08.2023
Η Meg Ryan επιστρέφει με rom com και τον David Duchovny των X Files στο πλευρό της
Η «βασίλισσα» της ρομαντικής κωμωδίας επιστρέφει με μια δόση από... επιστημονική φαντασία. Ανυπομονούμε!

When Harry Met Sally, Sleepless in Seatle, You' ve Got Mail, French Kiss, Kate & Leopold και η λίστα δεν έχει τέλος! Μπορεί για πολλούς η Meg Ryan απλά να επαναλαμβανόταν σε όλες αυτές τις ρομαντικές ταινίες που έχουν ταυτιστεί με το όνομά της (και, μάλλον έτσι ήταν) αλλά, προφανώς, για να είχε η καθεμιά του τόση επιτυχία, κάτι καλό έκανε στο τέλος.

Tom Hanks: Έγινε 67 ετών και η Rita Wilson του έκανε την πιο γλυκιά ευχή «Χρόνια πολλά στον εραστή μου και καλύτερό μου φίλο»

Στα 61 της χρόνια η διάσημη ηθοποιός αναλαμβάνει διπλό ρόλο, μπροστά και πίσω από της κάμερες καθώς υπογράφει και τη σκηνοθεσία στην ταινία What Happens Later όπου θα τη δούμε να βαδίζει ξανά τα γνωστά (αγαπημένα) λημέρια με συμπρωταγωνιστή της τον David Duchovny, τον θρυλικό πράκτορα Molder από τους X Files!

1_27.jpg

Στην ταινία αυτή που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Οκωβρίου, η Willa και ο Bill δύο πρώην σύντροφοί που είχαν να συναντηθούν περίπου 20 χρόνια, βρίσκονται τυχαία στο αεροδρόμιο και αναγκαστικά «ξεμένουν» δυο τους εκεί, όλο το βράδυ. Και, όπως φαίνεται, είναι η πρώτη φορά που θα «δουν» ο ένας τον άλλο πραγματικά. Τι συμβαίνει μετά; «What happens next?». Αυτό ρωτάει και ο τίτλος, αυτό θα δούμε κι εμείς στο... τέλος!

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: 21 κινηματογραφικά φιλιά που έγραψαν τη δική τους ιστορία

Ιδού και το trailer για μια πρώτη γεύση. Πόση δύναμη θα έχει η χημεία των πρωταγωνιστών και πόσο εύκολο είναι να προκαλέσεις τα ίδια συναισθήματα σε μια τόσο διαφορετική φάση της ζωής του καθενός; Με τα χρόνια εμφανή στα πρόσωπα και των δύο (σκοπίμως, προφανώς), η απάντηση θα έρθει στη μεγάλη οθόνη τον επόμενο μήνα. Πάντως οι φανς του είδους (και της ηθοποιού) έχουν δεχτεί με τεράστια χαρά την είδηση και μετρούν ήδη αντίστροφα.

{https://www.youtube.com/watch?v=WqTZqSglhZo&ab_channel=RottenTomatoesTrailers}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 17:05