Κώστας Μπακογιάννης: Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τη μητέρα, τα παιδιά και την (αγνώριστη) αδελφή του, Αλεξία

31.08.2023
Κώστας Μπακογιάννης: Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τη μητέρα, τα παιδιά και την (αγνώριστη) αδελφή του, Αλεξία
PHOTOS: NDP Photo Agency
Σε μια εντυπωσιακή βραδιά ο δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε τους 364 (!) υποψηφίους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και, φυσικά, είχε κοντά του (σχεδόν) όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός» στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων βρέθηκε αρχικά η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.

image00006-1_1.jpg

Ο Κώστας Μπακογιάννης κάθισε μαζί με τα τρία του παιδιά, τον βενιαμίν Δήμο, από τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη (η οποία, παρεμπιπτόντως δεν ήταν παρούσα στην εκδήλωση) και τη Δανάη με τον Παύλο, τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, από τον πρώτο του γάμο με την Κάλια Καμπουρίδου. Από την «ομάδα» έλειπε η Ολυμπία, καρπός του ε΄ρωτά του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη (ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη, για την ιστορία).

8.jpg

Παρούσα στην εκδήλωση και η αδελφή του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου, Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία ήταν, πραγματικά, αγνώριστη. Με ένα πολύ κοντό και πολύ κατσαρό καρέ στα μαλλιά της και πιο αδύνατη από ποτέ, η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν, κυριολεκτικά, μια άλλη!

image00002-1.jpg

Και για του λόγου το αληθές, ιδού δυο εικόνες που τις χωρίζουν δυο χρόνια και μοιάζουν διαφορετικές... ζωές!

202107080942260.9894_alexia_mpakogiani_772021-1.jpg

0_5.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 16:12