Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του»

07.06.2024
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του»
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη η Σία Κοσιώνη.

Καλεσμένη στην εκπομή Μαμά-δες θα είναι το ερχόμενο ΣΚ η Σία Κοσιώνη και μερικά κομμάτι ααπό τη συζήτηση που έκαναν με την οικοδέσποινα Τζένη Θεωνά έχουν ήδη γίνει viral.

Για τη σχέση της με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και την πρώτη γνωριμία της με τον νυν σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη. «Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ήμουν σε στυλ "Ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό, συνέχισε.

Η Σία Κοσιώνη νύφη: Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία της -αν και... κατά λάθος

Όσο για την πεθερά της, την οποία αποκαλεί με το όνομά της; Ιδού τι έχει να πει: «Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου. Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 19:34