Η Σία Κοσιώνη νύφη: Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία της -αν και... κατά λάθος

03.12.2020
Η Σία Κοσιώνη νύφη: Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία της -αν και... κατά λάθος
Μία φωτογραφία που αποκαλύφθηκε τυχαία μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η πεθερά της γνωστής δημοσιογράφου.

Στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια, στη νύφη της, Σία Κοσιώνη -και δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά. Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη.

Σήμερα το πρωί, αναφέρθηκε στην εμφάνιση αυτή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκομπή της "Happy Day" εστιάζοντας σε μια λεπτομέρεια που ίσως δεν είχαν προσέξει πολλοί.

Σε ένα ραφάκι πίσω από την κυρία Μπακογιάννη, λοιπόν, αγαπημένες της φωτογραφίες. Ξεχωρίζουν αυτές των γονιών της και, σε πρώτο πλάνο, μία της νύφης της από τον γάμο με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη. Και είναι άκρως εντυπωσιακή .

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017, έναν μήνα μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, καθώς ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παππού του γαμπρού άλλαξε τα σχέδιά τους. Η νύφη ήταν ήδη έγκυος και ο γιος του ζεύγους, Δήμος, συμπλήρωσε την ευτυχία τους.