Ryan Reynolds: Κάνει το απολαυστικότερο trolling για το 2020

03.12.2020
Ryan Reynolds: Κάνει το απολαυστικότερο trolling για το 2020
"Σατανάς και 2020 έγιναν ζευγάρι"

Η εταιρία του Ryan Reynolds, Maximum Effort, κυκλοφόρησε μια διαφήμιση για το site γνωριμιών Match με συμμετοχή της Taylor Swift, και είναι σίγουρα το καλύτερο τρολάρισμα για τη χρονιά που ήταν το 2020.

Δες και αυτό: Queen's Gambit: Σου θυμίζει κι εσένα κάτι ο Benny της Beth; Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζεις από παιδάκι [photos]

Στο διαφημιστικό σποτ, πρωταγωνιστεί μια γυναίκα με ψευδώνυμο «Two-Zero-Two-Zero» και ο...Σατανάς. Το βίντεο ξεκινάει πριν από 11 μήνες, με τον Σατανά να κάθεται βαριεστημένα σε μια πολυθρόνα στην Κόλαση, μέχρι που του έρχεται στο κινητό μια ειδοποίηση από το εν λόγω site γνωριμιών, με τη φράση «You're a match!», η οποία εμφανίζεται όταν ταιριάζεις με άλλο χρήστη.

Η συνάντηση κανονίζεται, με το ζευγάρι να κάνει μαζί διάφορες «ρομαντικές» δραστηριότητες, όπως το να ταΐζει ο ένας τον άλλο καυτερές πιπεριές στη μέση ενός άδειου γηπέδου, να βλέπουν ταινία σε ένα άδειο σινεμά, ενώ κάποια στιγμή προσπαθεί χαριτωμένα να τον σύρει μέσα σε μια εκκλησία.

Στο τέλος, ποζάρουν μπροστά από ένα φλεγόμενο κάδο απορριμμάτων και βγάζουν σέλφι. «Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά», λέει ο Σατανάς, με το 2020 να απαντάει «Ποιος θέλει;», ενώ κομήτες πέφτουν στη Γη.

Δες το βίντεο: