Στο νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο ο Μάριος Φραγκούλης - Ακυρώνεται συναυλία

07.06.2024
Στο νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο ο Μάριος Φραγκούλης - Ακυρώνεται συναυλία
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Δεν είναι γνωστό για πόσες μέρες θα πρέπει να νοσηλευτεί.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Μάριος Φραγκούλης και χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και θα χρειαστεί να μείνει αρκετά, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής 7/6/2024.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη συναυλία του με τη Γιώτα Νέγκα, τη Δευτε΄ρα 10/6, στον Λυκαβητό αναβάλλεται.

{https://www.instagram.com/p/C7HOyV1oaXm/}

Ιδού και η ανακοίνωση των διοργανωτών

Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη όμως το προηγούμενο βράδυ, πάντως, ο δημοφιλής τραγουδιστής γιόρταζε τα γενέθλια του Τάκη Ζαχαράτου μαζί με τη στενή παρέα τους στο σκάφος της Μαριάννας Λάτση.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2024 - 17:36