Sandra Bullock: Έναν μήνα μετά τον θάνατο του «έρωτα της ζωής της» θυμόμαστε γιατί οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ

31.08.2023
Sandra Bullock: Έναν μήνα μετά τον θάνατο του «έρωτα της ζωής της» θυμόμαστε γιατί οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ
Ο σύντροφος της Sandra Bullock, Bryan Randall, πέθανε τον προηγούμενο μήνα σε ηλικία 57 ετών.

Ο Bryan έδινε μάχη με την ALS για 3 χρόνια, μια ασθένεια για την οποία δεν έχει βρεθεί θεραπεία και που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Η οικογένειά του δήλωσε: «Με μεγάλη λύπη σας λέμε ότι ο Bryan Randall πέθανε ειρηνικά στις 5 Αυγούστου. Ο Bryan αποφάσισε να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS, ιδιωτικό. Όσοι τον φρόντισαν έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να το σεβαστούν αυτό».

{https://www.instagram.com/p/Cvs1t_JAQwz/}

H Sandra αποκαλούσε τον επί 8 χρόνια σύντροφό της «άγιο», «την αγάπη της ζωής μου» και «αδελφή ψυχή». Ωστόσο, για κάποιο λόγο, το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Sandra Bullock: Σταματά για λίγο τις ταινίες και ο λόγος είναι σοβαρός

Η ηθοποιός έσπασε πρόσφατα τη σιωπή της, μέσω τρίτων φυσικά, τονίζοντας πως είναι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη «στην έρευνα για την ALS μετά από τον θάνατο του Bryan». H Sandra είναι «ευγνώμων σε όλους εκείνους που έχουν προσφέρει και είναι ευχάριστο που από κάτι τόσο σπαρακτικό προέκυψε κάτι τόσο θετικό για τους άλλους». Εκτίμησε επίσης όσους ήταν σε αυτό το ταξίδι μαζί της και με τον Bryan από την αρχή.

{https://www.instagram.com/p/Cvs6lv4PaGD/}

Η Sandra ήταν πάντα πολύ στοργική με τον Bryan. Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2021 τον αποκάλεσε «ο έρωτας της ζωής μου» καθώς αντιμετώπιζε την ασθένεια. Ο Bryan ήταν η «αδελφή ψυχή» της. Σε μια άλλη συνέντευξη, τον περιέγραψε ως «πολύ υπομονετικό» και «άγιο».

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή Red Table Talk της Jada Pinkett Smith και επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν παντρεμένοι με τον σύντροφο της καθώς δεν ένιωθε την ανάγκη να επικυρώσουν τον έρωτά τους με «ένα κομμάτι χαρτί».

Η ίδια αποκάλυψε, «Δεν θέλω να πω να το κάνει κάποιος όπως το κάνω εγώ, αλλά δεν χρειάζομαι χαρτί για να είμαι αφοσιωμένη σύντροφος και αφοσιωμένη μητέρα. Δεν χρειάζεται να μου λένε να είμαι παρούσα στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να μου λένε να ξεπεράσω μια καταιγίδα με έναν καλό άνθρωπο».

Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη ηθοποιό.

{https://www.youtube.com/watch?v=cYGRTyIN8Us&ab_channel=GraemeONeil}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 13:53