Sandra Bullock: Σταματά για λίγο τις ταινίες και ο λόγος είναι σοβαρός

17.03.2022
Sandra Bullock: Σταματά για λίγο τις ταινίες και ο λόγος είναι σοβαρός
Σε παύση βάζει την καριέρα της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για χάρη της οικογένειάς της.

Με αφορμή την προώθηση της τελευταίας της ταινίας με τίτλο The Lost City που κάνει πρεμιέρα σε έναν μήνα η Sandra Bullock αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον τα οποία -για κάποιον καιρό, έστω- δεν περιλαμβάνουν άλλες ταινίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Tonight h 57χρονη σταρ εξήγησε πως κάνει ένα βήμα πίσω στη δουλειά της καθώς θέλει να περάσει περισσότερο -και πιο ποιοτικό- χρόνο με τον γιο της Louis και την κόρη της, Laila.

Διάλειμμα για τα παιδιά της

"Αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι αυτό, έχω ανάγκη να βρίσκομαι στο μέρος που με κάνει πιο ευτυχισμένη. Παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά και όταν εργάζομαι το κάνω 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Τώρα απλά θέλω να βρίσκομαι 24/7 με τα μωρά μου και την οικογένειά μου", εξήγησε με τρυφερότητα.

"Δεν ξέρω αν αυτό κρατήσει πολύ ή λίγο αλλά εκεί θα βρίσκομαι από εδώ και πέρα", συμπλήρωσε η Bullock τονίζοντας ότι τα μαμαδίστικα καθήκοντά της θα περιλαμβάνουν "να καλύπτω την κάθε ανάγκη τους και το κοινωνικό τους πρόγραμμα".

Πρώτη οικογενειακή δημόσια εμφάνιση, αλλά όχι ακριβώς

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά της για τα παιδιά της που θα παραβρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της στις 25 Μαρτίου. Δεν είναι αυτό που νομίζεις, όμως!

"Θα μπουν από την πίσω πόρτα φυσικά. Αν και η Laila θέλει πραγματικά να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Εγώ βέβαια της είπα να το ξεχάσει. Θα το δουν όμως από κοντά και μπορούν να φέρουν και από έναν φίλι", είπε η Sandra και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν εκείνη περπατήσει στο κόκκινο χαλί μόνη ή με τον σύτνροφό της; Πόσο οικογενειακή θα είναι άραγε αυτή η έξοδος;

Η Sandra Bullock σε σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με την κόρη της

Θυμίζουμε ότι εδώ και 7 χρόνια η Sandra Bullock έχει βρει τον έρωτα της ζωής της -όπως έχει παραδεχτεί η ίδια στο πρόσωπο του εξαιρετικά γοητευτικού φωτογράφου Bryan Randall.