Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό «αντίο» στον αγαπημένο της Μίκυ, ύστερα από 16 χρόνια

26.10.2023
Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό «αντίο» στον αγαπημένο της Μίκυ, ύστερα από 16 χρόνια
Δύσκολη μέρα η σημερινή για τη Ναταλία Γερμανού καθώς χρειάστηκε να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της σκυλάκι με το οποίο έζησαν μαζί 16 ολόκληρα χρόνια.

Με μια τρυφερή ανάρτηση είπε και δημόσια το δικό της «αντίο» στον Μίκυ της η Ναταλία Γερμανού και συγκέντρωσε αμέσως την αγάπη φίλων και γνωστών για την απώλειά της.

«Μικάκι μου… Σ ευχαριστώ για τα 16 χρόνια αγάπης, παιχνιδιού, τρυφερότητας. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί κι εύχομαι να τα χάρηκες όλα… Ονειρα γλυκά ψυχάκι μου ❤️ Ξεκουράσου τώρα», διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία βλέπουμε τον γλυκύτατο Μίκυ στην αγκαλιά της αφεντικίνας του.

{https://www.instagram.com/p/Cy2zJA2sB4Z/}

Τα συλλυπητήρια έφτασαν πολύ γρήγορα από κάθε μεριά, με αγάπη πάντα!

1_84.png

Η Ναταλία Γερμανού λατρεύει τα ζώα και τον τελευταίο καιρό μέσα από ειδική στήλη στην εκπομπή της φροντίζει να βρει σπιτικό για ένα αδεσποτάκι κάθε μέρα προβολής της. Και τα καταφέρνει πάντα!

«Θεά» η Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της στο ενδεχόμενο κάποιος από την ομάδα της να κάνει δική του εκπομπή

Αξίζει να αναφερθούμε στην πρόσφατη προσθήκη στην οικογένειά της, αυτή της Νουνού, μία γλυκύτατη σκυλίτσα που βρέθηκε ταλαιπωρημένη στα Τρίκαλα μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία και η οποία βρήκε το καταφύγιό της στην αγκαλιά της Ναταλίας.

{https://www.instagram.com/p/Cx_Fp_4K5Cp/?img_index=1}

Όσο για τον Μίκυ ήταν κοντά στην παρουσιάστρια επί 16 χρόνια κι εκείνη καμάρωνε για εκείνον και τη σχέση τους και διαδικτυακά. Καλό του ταξίδι

{https://www.instagram.com/p/CF7egJ4MMNs/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2023 - 12:44