Η κόρη του Kurt Cobain, Frances Bean παντρεύτηκε τον Riley Hawk και δεν θα πιστέψεις ποιο μουσικό είδωλο ήταν ο κουμπάρος!

Η κόρη του Kurt Cobain, Frances Bean παντρεύτηκε τον Riley Hawk και δεν θα πιστέψεις ποιο μουσικό είδωλο ήταν ο κουμπάρος!
Η Cobain και ο Hawk παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες έχοντας πάρει κρυφά την άδεια γάμου τον Σεπτέμβριο στο San Diego.

Ο επίσημος γάμος τους έγινε στις 7 Οκτωβρίου και κουμπάρος ήταν ο πρώην frontman των R.E.M, Michael Stipe, ο οποίος τυχαίνει να είναι και νονός της Frances και, παρεμπιπτόντως, βρέθηκε στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.

{https://www.instagram.com/p/CvAgBvfuxJw/?img_index=1}

Το ζευγάρι ήταν σε σχέση τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2021 ενώ αυτός ο γάμος είναι ο δεύτερος για την Frances και ο πρώτος για τον Riley.

Still With Us: Πώς πιστεύει η ΑΙ ότι θα ήταν σήμερα αγαπημένοι καλλιτέχνες αν δεν είχαν πεθάνει

Η είδηση της σχέσης τους έγινε αρχικά γνωστή από το Reddit όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία τους που τους έδειχνε να δειπνούν μαζί με τους γονείς του Riley, τον πρώην skateboarder Tony Hawk και την Catherine Goodman, συγκεντρώνοντας υποστηρικτικά σχόλια από fans που αναφέρθηκαν και στον διάσημο μπαμπά της Frances Bean, Kurt Cobain, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1994 όταν η κόρη του ήταν μόλις 2 ετών.

{https://www.instagram.com/p/BX-JY8CAYj2/}

Ωστόσο, η Cobain έκανε γνωστή τη σχέση της τον Ιανουάριο του 2022, όταν μοιράστηκε φωτογραφίες των δύο τους στο Instagram. «Το 2021 με έφερε περισσότερο στην παρούσα στιγμή από ποτέ, κάτι για το οποίο είμαι βαθιά ευγνώμων», έγραψε στη λεζάντα. «Ήθελα να μοιραστώ μερικές στιγμές που απαθανατίστηκαν / δημιουργήθηκαν τον περασμένο χρόνο που μου έφεραν μεγάλη χαρά».

{https://www.instagram.com/p/CYNda0VuHUD/}

Εμείς ευχόμαστε στους νεόνυμφους ότι καλύτερο!

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2023 - 13:28