Still With Us: Πώς πιστεύει η ΑΙ ότι θα ήταν σήμερα αγαπημένοι καλλιτέχνες αν δεν είχαν πεθάνει

03.06.2023
Still With Us: Πώς πιστεύει η ΑΙ ότι θα ήταν σήμερα αγαπημένοι καλλιτέχνες αν δεν είχαν πεθάνει
Θρυλικά και αγαπημένα διάσημα πρόσωπα που έφυγαν νωρίς. Πώς θα ήταν σήμερα αν ζούσαν ακόμη; Ένα πολύ ενδιαφέρον project που έγινε viral για ευνόητους λόγους.

Η τεχνολογία εξελίσσεται με τρομακτικούς (στην κυριολεξία) ρυθμούς και η τεχνητή νοημοσύνη χτυπά την πόρτα μας ολοένα και πιο δυνατά (μέχρι και απειλητικά σύμφωνα ακόμη και με τους δημιουργούς της).

Σε κάθε περίπτωση, τα εργαλεία που μας δίνει η τεχνολογία μπορούν να χρησιμεύσουν σε ενδιαφέρουσες πρακτικές, όπως αυτή που παρουσίασε ο Creative Director Micah Daigle για παράδειγμα, ο οποίο χρησιμοποίησε την AI (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη) για να "δει" πώς θα ήταν σήμερα μερικοί από τους πιο διάσημους "απόντες" της διεθνούς σόουμπιζ.

Οι εικόνες είναι αρκετά ρεαλιστικές και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ιδού πώς θα ήταν σήμερα (σύμφωνα με τον Micah Daigle και την Τεχνητή Νοημοσύνη) οι Janis Joplin, Kurt Cobain, Heath Leadger, Elvis Presley, Amy Winehouse, Prince, Tupac, Robin Williams, Jimmi Hendrix, Freddie Mercury, πριγκίπισσα Dianna, John Lennon, Jim Morrisso, Whitney Houston στο Still With Us Project.

freddie-mercury.jpgjanis-joplin.jpgprince.jpgrobin-williams_1.jpgkurt-cobain.jpg

jimi-hendrix.jpgtupac-shakur.jpgamy-winehouse.jpgprincess-diana.jpgheath-ledger.jpgjohn-lennon.jpgjim-morrison.jpgwhitney-houston.jpgmarilyn-monroe.jpg

Σε μια παλιότερη εκδοχή ο Alper Yesiltas, δικηγόρος και φωτογράφος από την Κωνσταντινούπολη είχε δώσει τη δική του εκδοχή με τον τίτλο "Αs if nothing happened". Δες πώς "ζωντάνεψε" εκείνος διάσημους "απόντες" και κάνε τι σύγκριση ως προς ποια εκδοχή σου αρέσει περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.06.2023 - 22:55