Νόνικα Γαληνέα: Η κηδεία και η επιθυμία της οικογένειας για το τελευταίο "αντίο"

02.06.2023
Η Νόνικα Γαληνέα με τις τρεις κόρες της, Αριέττα, Αμαλία και Αλεξία στο Μέγαρο Μουσικής το 2013
Η Νόνικα Γαληνέα με τις τρεις κόρες της, Αριέττα, Αμαλία και Αλεξία στο Μέγαρο Μουσικής το 2013 (Photo: NDP Photo Agency)
Η είδηση για τον χαμό της Νόνικας Γαληνέα είναι ακόμη νωπή στη σκέψη φίλων και συνεργατών, αλλά και των δικών της ανθρώπων.

Η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 2/6/2023 λίγες μέρες πριν συμπληρώσει 85 χρόνια ζωής και η οικογένειά της ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το τελευταίο "αντίο" εκφράζοντας, ταυτόχρονα μια δική τους και μια δική της επιθυμία.

Η κηδεία της Νόνικας Γαληνέα, λοιπόν θα τελεστεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όμως από την οικογένεια απευθύνθηκε η παράκληση "να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, ώστε να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα", συμπληρώνοντας πως "Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό πως επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν θα έφευγε από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε επί χρόνια. Και αυτό είναι κάτι που επικοινωνήθηκε και αναμένεται να γίνει σεβαστό.

Καλό της ταξίδι!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.06.2023 - 18:12