Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τρυφερή ευχή για τη γιορτή της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση

26.10.2023
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τρυφερή ευχή για τη γιορτή της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση
Γιορτή για τη νιόπαντρη Δήμητρα Βαμβακούση και οι πιο τρυφερές ευχές ήρθαν από τον σύζυγό της.

Φειδωλός στα λόγια, γενικότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά σήμερα που γιορτάζει η αγαπημένη του δεν κρατήθηκε και εκφράστηκε με λόγια που δεν συνηθίζει.

Μία γαλήνια φωτογραφία εκείνης στη θάλασσα με φόντο το ηλιοβασίλεμα μοιράστηκε μέσω story ο Ντάνος και στη λεζάντα διαβάζουμε «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».

1_85.png

Αυτές, όμως, δεν ήταν οι μόνες ευχές που μοιράστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Με ένα άλλο story ευχήθηκε και στον πατέρα Δημήτρη Λουπασάκη, τον δικό του πνευματικό αλλά και της Δήμητρας, ο οποίος ήταν εκείνος που τέλεσε και το μυστήριο του γάμου τους πριν από λίγο καιρό.

2_14.png

Ύστερα από αρκετό καιρό που ουδείς εκ των δύο παραδεχόταν ούτε καν ότι έχουν σχέση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό στα τέλη του Σεπτέμβρη και οι δυο τους έδειχναν πανευτυχείς, με την κοιλίτσα της Δήμητρας να μην μπορεί να καλυθεί επαρκώς, ακόμη κι αν οι δυο τους αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν το χαρμόσυνο!

Μία μέρα μετά τις χαρές τους, όμως, η μητέρα τη Ντάνου, η κυρία Ουρανία Σουλτάνη, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας με πένθος τους νιόπαντρους και όλη την οικογένειά τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2023 - 13:56