Ύποπτη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου - Τι λέει το Χαμόγελο του Παιδιού

26.10.2023
Ύποπτη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου - Τι λέει το Χαμόγελο του Παιδιού
Photo: NDP Photo Agency
20 μέρες μετά τον θάνατό της σπουδαίας πρωταγωνίστριας και ένα μυστήριο δημιουργεί ερωτηματικά.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, αυτό που είχε η ίδια δωρίσει στο Χαμόγελο του Παιδιού, και σύμφωνα με τον πρόεδρό του επρόκειτο για «στοχευμένη προσπάθεια».

Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι τις Πέμπτης, για τη διάρρηξη ειδοποιήθηκαν από τον συναγερμό που υπήρχε στο σπίτι και η αστυνομία έφτασε στο σημείο πολύ γρήγορα (σε 8 λεπτά, είπε, συγκεκριμένα).

Εμφανώς ταραγμένος, ο κύριος Γιαννόπουλος τόνισε πως οι δράστες φάνηκε ότι έψαχναν κάτι συγκεκριμένο καθώς δεν φάνηκε να λείπουν πράγματα από τα κεντρικά σημεία του σπιτιού, ενώ μίλησε και για ένα μπαούλο που είχε αναταραχθεί.

«Ας τη αφήσουμε στην ησυχία της ν' αναπαυθεί», είπε, σε κάποιο σημείο ο κυ΄ριος Γιαννόπουλος ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους στο Χαμόγελο του Παιδιού που τόσο στήριξε με την αγάπη της η Μαίρη Χρονοπούλου ετοιμάζονται για το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό της. Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως το σπίτι αυτό θα ετοιμαστεί κατάλληλα και θα δέχεται επισκέπτες με τη μορφή μουσείου.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η συγκινητική αφιέρωση του πρώην συντρόφου της, η άγνωστη δωρεά και η κηδεία

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους. Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και Το Χαμόγελο του Παιδιού. Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2023 - 14:52