Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο "χαμένος γιος" του από τους Παγιδευμένους

08.03.2023
Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο "χαμένος γιος" του από τους Παγιδευμένους
Πρόκειται για δύο από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν. Μερικοί από τους ηθοποιούς των καστ τους σχετίζονται με παράξενους τρόπους. Ιδού μια τέτοια περίπτωση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει αναλάβει, για φέτος, τον ρόλο του Λευτέρη, του πατέρα της δόκιμης μοναχής, Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) στο Μαύρο Ρόδο του Mega και έχει κερδίσει το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Στην προσωπική του ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Μπέσυ Μάλφα από το 1997 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τις 26χρονες δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα και τον 18χρονο Γιάγγο. Στη φωτογραφία κάτω η ευτυχισμένη οικογένεια σε μια πολύλ τρυφερή στιγμή, όπως τη μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός τον περασμένο Οκτώβρη.

{https://www.instagram.com/p/CjQ5fgLry2F/}

Έλα όμως που οι τουιτεράδες του έχουν "χρεώσει" ακόμη έναν γιο; Η - κατά γενική ομολογία - μεγάλη ομοιότητα που έχει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τον Σταύρο Τσουμάνη έχει συζητηθεί πολύ από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή.

Ο Σταύρος Τσουμάνης έγινε φέτος ευρύτερα γνωστός με΄σα από τον ρόλο του Θοδωρή Μαρκέτου, αδελφού του πρωταγωνιστή Μιχάλη Λεβεντογιάννη (Δημήτρης Μαρκέτος) στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 και πράγματι, του "φέρνει" πολύ του Γεράσιμου Σκιαδαρέση!

{https://www.instagram.com/p/CisZIOqMKSv/}

Οι δυο τους λοιπόν συναντήθηκαν σήμερα (8/3/2023) στο Σύνταγμα καθώς συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και έδωσαν στον κόσμο αυτό που περίμενε.

Το βιντεάκι που μοιράστηκε ο Σταύρος Τσουμάνης με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον ίδιο ως "ο χαμένος γιος του" έκανε τον γύρο του Twitter γεμίζοντας χαμόγελα τους φανς τόσο των ηθοποιών όσο και τον τηλεοπτικών σειρών στις οποίες πρωταγωνιστου΄ν.

{https://twitter.com/MariannaAth/status/1633448530571395073}

{https://twitter.com/greekseriees/status/1633471358817431554}

Βέβαια, εκτός από αυτή τη σχέση μεταξύ των δύο σίριαλ υπάρχουν κι άλλες με συνδετικό κρίκο τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, ο οποίος ερμηνεύει τον Πέτρο Καστρινό στο Μαύρο Ρόδο.

Ο νεαρός ηθοποιός, λοιπόν, και ο Σταύρος Τσουμάνης έκαναν κοινό τηλεοπτικό ντεμπούτο πριν από δύο χρόνια στη σειρά του Alpha, Έρωτας Μετά. Μαζί τους και η Ιζαμπέλλα Μπλατσαβιά την οποία βλέπουμε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Ιδού τα τρία παιδιά τον Σεπτέμβριο του 2019:

{https://www.instagram.com/p/B2bjLRHIMh0/}

Μένοντας στον Μιχαήλ Ταμπακάκη συνεχίζουμε τον συσχετισμό του Μαύρου Ρόδου με τους Παγιδευμένους μέσα από τη σχέση του με την πρωταγωνίστρια τους, Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ. Οι δύο νέοι ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι επί σκηνής όταν έκαναν αμφότεροι τα πρώτα τους βήματα.

"Lacrimosa ή το Απέπρωτο" το έργο στο οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει οι δυο ηθοποιοί εν έτει 2016 στο θέατρο Θησείον, Ενα Θέατρο Για Τις Τέχνες. Στην παράσταση έπαιζαν οι δυο τους και η σκηνοθεσία ήταν του Δημήτρη Γιαμλόγλου και ιδού η αφίσα και μια φωτογραφία από εκείνο το χθες.

lacrimosa.jpg

lambiri-tambakakis.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 10.03.2023 - 15:22