Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η σειρά του ΑΝΤ1 είναι Νο1 στα trends του Twitter

01.11.2022
Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η σειρά του ΑΝΤ1 είναι Νο1 στα trends του Twitter
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ αποτελούν φέτος ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της τηλεοπτικής σεζόν, μόνο που δεν είναι ακόμη ζευγάρι και, ακριβώς, εκεί βρίσκεται το... ζουμί!

Η σειρά που διάλεξε για το Prime Time της φέτος ο ΑΝΤ1 είναι βασισμένη σε αντίστοιχη τούρκικη και, από ό,τι φαίνεται είναι το ίδιο επιτυχημένη. Βασικό συστατικό της επιτυχίας αυτής είναι, χωρίς αμφιβολία, η χημεία μεταξύ των δύο βασικών πρωταγωνιστών του, Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, ή Δημήτρη Μαρκέτο και Άννα Ροδίτη, αν προτιμάτε.

Η Άννα είναι δικηγόρος και έχασε την αδελφή της με τραγικό τρόπο. Ανακαλύπτει ότι δολοφόνος της είναι ο καλύτερός της φίλος και έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη, εισαγγελέα στο επάγγελμα προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα του μυστηρίου που τυλίγει την αλήθεια. Οι δυο τους συνεργάζονται με έντονη τη σπίθα μεταξύ τους, μια σπίθα, που όμως, αμφότεροι επιμένουν να μην αφήσουν να αναπτυχθεί σε κάτι άλλο. Μέχρι που για να μην αναγκαστούν να σταθούν ο ένας απέναντι από τον άλλο, παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους λευκός, όμως η σχέση τους αναπτύσσεται με το κοινό να περιμένει με αγωνία την κάθε κρυφή τους κίνηση που ίσως υπονοεί κάτι παραπάνω. Και η αλήθεια, είναι πως όλο κάτι βλέπουν σε κάθε επεισόδιο.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Το σημερινό, πάντως, [1/11/2022] αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φανς καθώς το trailer τους έχει δώσει μεγάλο "τυράκι". Ο Δημήτρης, ημίγυμνος σκύβει προς την Άννα και τα στόματά τους είναι μία ανάσα πριν ενωθούν. Θα γίνει, άραγε, αυτό; Στο Twitter, πάντως, ήδη "γλεντάνε".

Ιδού το trailer, αλλά και μία σκηνή bonus με την Άννα να λέει στον Δημήτρη, όλο νόημα... "Με κακομαθαίνετε κύριε εισαγγελέα. Φοβάμαι ότι στο τέλος θα σας ερωτευτώ"