Σασμός: Ο παπάς καταρρέει αλλά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό γίνεται - Ιδού και το προσκλητήριο

01.11.2022
Σασμός: Ο παπάς καταρρέει αλλά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό γίνεται - Ιδού και το προσκλητήριο
Ο Μανώλης εξομολογήθηκε το μεγάλο του μυστικό στον παπα-Μιχάλη και παρόλο που εκείνη τη στιγμή ο ιερέας έδειξε ψύχραιμος [όπως φαίνεται και στο απόσπασμα του σημερινού επεισοδίου αμέσως μετά] στο τέλος δεν θα το αντέξει το βάρος. Μπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν εις βάρος του, όμως ο Μαθιός θα την παντρευτεί τη Βασιλική και ο γάμος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είχαν, χωρίς αμφιβολία τα παιχνίδια που έπαιζε το μυαλό του Αστέρη αλλά και της Αργυρώς, η οποία, μάλιστα, ονειρεύτηκε -ξύπνια- μέχρι και τον γάμο τους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Ευθύμη να δίνει εντολή στον Λευτέρη να σκοτώσει τον Φραγκιαδάκη και να του δίνει μία εβδομάδα διορία. Προφανώς ο Ευθύμης έχει θορυβηθεί από τα όσα έχουν συμβεί και δοκιμάζει την πίστη του πρωτοπαλίκαρού του. Με τον Λευτέρη να μην ξέρει τι να κάνει, το πρόβλημα μετατίθεται στη σχέση του με τη Θοδώρα, η οποία δοκιμάζεται ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της και το Twitter να έχει βρει τη Λάρα Κροφτ της Κρήτης!

Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Παπα Μιχάλης δεν αντέχει το βάρος του μυστικού που έχει μάθει. Η κατάρρευσή του ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού, το βράδυ πριν το γάμο, με μία ανακοίνωση που θα προκαλέσει ανησυχία…

Σε κάθε περίπτωση ο Alpha έστειλε το προσκλητήριο για τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική που θα γίνει στις 3/11. Για να δούμε... Αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί κανονικά ή θα έχουμε κανένα άλλο απρόοπτο;

Ιδού και το trailer για το σημερινό επεισόδιο