GNTM: Το Makeover έγινε αλλά απογοήτευσε τους φανς του reality που αναπολούν "παλιές καλές στιγμές"

01.11.2022
GNTM: Το Makeover έγινε αλλά απογοήτευσε τους φανς του reality που αναπολούν "παλιές καλές στιγμές"
Κακά ψέματα, τα επίδοξα μοντέλα που δοκιμάζουν την τύχη του στο GNTM ποντάρουν πολύ στην αλλαγή που οι ειδικοί διαλέγουν για εκείνα. Το Makeover ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη στιγμή του παιχνιδιού όχι μόνο για τις αλλαγές αυτές καθαυτές αλλά και για το δράμα που ερχόταν μαζί με αυτές. Φέτος, όμως, δεν είχαμε ούτε το ένα, ούτε το άλλο!

Η Γεωργιάνα, η Ντορέλα, η Ραφαέλα και η Ειρήνη επέστρεψαν στο παιχνίδι και η τελική ομάδα απεικονίζεται στο παρακάτω post. Μετά το Makeover μερικά από τα κορίτσια έχουν αλλάξει. Και λέμε μερικά, γιατί, κατά γενική ομολογία, το φετινό Makeover ήταν κάπως... "τζούφιο". Τα σχόλια του κοινού που βρήκε ότι "απλά έκοψαν λίγο την ψαλίδα" που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε είναι ενδεικτικά, ενώ εμείς, να υπογραμμίσουμε ότι τα μαύρα ρούχα που επέλεξαν για την πρώτη εμφάνιση και τις πρώτες πόζες με τα νέα τους looks ήταν κάπως... μίζερα!

Ιδού όλες οι αλλαγές όπως τις είδαν οι άνθρωποι του GNTM και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στο Twitter, μόνο τη Βίκυ Καγιά ενθουσίασαν πραγματικά! "Συγκλό #not", Βίκυ μου, σόρι κιόλας!

Η Μαρίτα

Η Γεωργιάνα

Η Βικτώρια

Η Κάτια

Η Ζωή

Η Ντορέλα

Η Coty

Η Δέσποινα

Η Μάρα

Η Ειρήνη

Η Ραφαέλα

Η Αλεξία

Η Μαρία

Η Μιχαέλα

Η Γρηγοριάνα

Η Γιέβα

Η Μύρια

Όσο για την επόμενη δοκιμασία; Οι θερμοκρασίες θα ανέβουν καθώς οι κριτές θα ζητήσουν από τα κορίτσια μία φωτογράφηση με consept βασισμένο στην ταινία Τα μάτια της Λόρα Μαρς. Η Έλενα Γαλύφα και η Mary Bitinaros έδειξαν στα κορίτσια τι πρέπει να κάνουν κι εκείνες τα έχασαν, πραγματικά. Ιδού μια γεύση από αυτό που θα δούμε σήμερα (1/11/2022) και τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη.

Μέχρι το βράδυ, όμως, ιδού μερικές από τις πιο αστείες αντιδράσεις των τουιτεράδων για το Makeover