Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί μακριά από την Ελισάβετ - Ούτε κι εκείνη, όμως!

01.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί μακριά από την Ελισάβετ - Ούτε κι εκείνη, όμως!
Μπορεί ο Θέμης να κατάφερε (με δόλιο τρόπο) να φέρει τον γιο του πίσω στην Αθήνα, όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Όταν χρειαστεί, ο Πέτρος θα τρέξει πίσω στην Ελισάβετ. Το θέμα είναι τι θα κάνει εκείνη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η σκηνή του αποχαιρετισμού μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, Μιχαήλ Ταμπακάκη (Πέτρος) και Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ) συγκίνησε ιδιαίτερα τους φανς και οι ελπίδες τους για να τους δουν μαζί αναπτερώθηκαν.

Οι δυο τους, βέβαια χωρίστηκαν, αλλά θα είναι για λίγο. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τις μοναχές να πηγαίνουν στο σπίτι της Ελισάβετ για να την πάρουν στο μοναστήρι προκειμένου να ετοιμαστεί για την κουρά και τη χειροτόνησή της όμως, τελικά, η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη.

Η νεαρή κοπέλα, εμφανώς σε εσωτερική διαμάχη με το μυαλό, τις σκέψεις και τα συναισθήματά της που δεν μπορεί να ελέγξει, φεύγει από το σπίτι και ο πατέρας της ζητά (εμμέσως, πλην σαφώς) τη βοήθεια του Πέτρου. Εκείνος ανταποκρίνεται σε χρόνο μηδέν και, φυσικά, ακολουθώντας το ένστιτκό του, τη βρίσκει. Στην εκκλησία όπου εκείνος τη φίλησε εκείνη την πρώτη και μοναδική φορά, έχει κρυφτεί η Ελισάβετ. Ο Πέτρος φτάνει εκεί, αλλά τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια ουδείς γνωρίζει.

Ιδού μία γεύση από το τι περιμένουμε σήμερα και μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 22:40.

Πάντως, από τις backstage φωτογραφίες που κυκλοφόρησησαν πριν από λίγο αντιλαμβανόμαστε ότι παρά τη σημερινή τους συνάντηση, η Ελισάβετ θα πάει στο μοναστήρι, αλλά ο Πέτρος θα βρει τρόπο και θα μπει στο κελί της! Η αγωνία κορυφώνεται και, φυσικά, αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο στο Twitter.