Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φεύγει από τη Γερακιανή και το "αντίο" με την Ελισάβετ είναι πιο έντονο από όσο φαντάζεσαι

31.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φεύγει από τη Γερακιανή και το "αντίο" με την Ελισάβετ είναι πιο έντονο από όσο φαντάζεσαι
Νέα εβδομάδα, νέες εξελίξεις για τη δημοφιλή σειρά του Mega που θα δει τους βασικούς πρωταγωνιστές τους να χωρίζουν -για λίγο, έστω!

Ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης) κατάφερε τον στόχο του και απομάκρυνε τον γιο του, Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης) από το μοναστήρι και, άρα, από τη Γερακιανή. Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (31/10/2022) ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και ο αποχαιρετισμός του με την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) κρύβει μεγάλες εντάσεις για τους φανς του ζεύγους.

Στο απόσπασμα που, για την ιστορία, έχει δοθεί στη δημοσιότητα ήδη από χθες, βλέπουμε ένα κομμάτι αυτού του "αντίο" και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Η Ελισάβετ μιλά πρώτη φορά στον Πέτρο στον ενικό και οι φανς αναθάρρησαν, παρόλο που ο χωρισμός τους, έστω ο προσωρινός είναι άμεσος. Την ίδια στιγμή που η Ελισάβετ κάνει ένα βήμα προς εκείνον με την εξαφάνιση του πληθυντικού, ο Πέτρος της λέει τα πιο γλυκά λόγια που της φέρνουν δάκρυα στα μάτια. "Θα του ζητήσω να προσέχει το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, το πιο όμορφο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου".

Κατά τα υπόλοιπα, μετά και την απαγόρευσή από την Ηγουμένη να μπει στο μοναστήρι, ο Πέτρος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Την ίδια στιγμή, η Γιάννα επέστρεψε στο χωριό και η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της και ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα, βάζοντας στο κόλπο και την Πολυξένη.

Από το trailer, πάντως, οι φανς ξεχώρισαν ακόμη ένα σημείο και αφορά πιθανή ζήλεια της Ελισάβετ η οποία εστιάζει ακόμη μία φορά στα χέρια της Όλγας και του Πέτρου που αγγίζονται μεταξύ τους.