Σασμός: Το φιλί που δεν είδαμε σε μια σκηνή που κόπηκε 100 φορές και έκανε έξαλλο το κοινό

27.10.2022
Σασμός: Το φιλί που δεν είδαμε σε μια σκηνή που κόπηκε 100 φορές και έκανε έξαλλο το κοινό
Ακόμη ένα επεισόδιο που συζητήθηκε (και συζητιέται ακόμη) πάρα πολύ, είδαμε χθες (26/10/2022) στον Σασμό του Alpha, ο οποίος παραμένει σταθερά στην κορυφή του δείκτη τηλεθέασης. Πρωταγωνιστές στην κουβέντα, φυσικά το αγαπημένο ζευγάρι Αστέρης Αργυρώ που συναντήθηκαν ξανά αλλά δεν έδωσαν στους φανς τους ακριβώς αυτό που περίμεναν.

Ο Μαθιός έκανε πρόταση γάμου στη Βασιλική, εκείνη δέχτηκε και οι δυο τους έζησαν μία καυτή νύχτα ύστερα από πολύ καιρό. Οι φανς του συγκεκριμένου ζευγαριού, λοιπόν, είναι πανευτυχείς και δεν το έκρυψαν, μετρώντας αντίστροφα για τον γάμο τους, που, τελικά θα προβληθεί στις 6/11.

Οι φανς του άλλου αγαπημένου ζευγαριού της σειράς, όμως, των ΑΑ, παρότι... γλυκάθηκαν, δεν πήραν ακριβώς αυτό που ήθελαν.

Η Αργυρώ κάλεσε τον Αστέρη, οι δυο του βρέθηκαν, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε, εκείνος, επί της ουσίας εξομολογήθηκε ακόμη μία φορά τον έρωτά του που δεν τελειώνει ποτέ, εκείνη λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο, τα χείλη τους έφτασαν μία ανάσα πριν σμίξουν, όμως... έμειναν εκεί.

Οι φανς που περίμεναν κάτι να γίνει απογοητεύτηκαν, αλλά περισσότερο θύμωσαν με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία που αποφάσισαν να κόψουν αυτή τη συγκεκριμένη σκηνή σε ένα σωρό κομμάτια, με άλλες εμβόλιμες σκηνές και... διαφημίσεις!

Και φυσικά εκρφάστηκαν αναλόγως στο Twitter.

Η συνέχεια στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν με την αστυνομία να κάνει έφοδο στα φορτηγά του Φαρμάκη αλλά να μη βρίσκει όπλα στα κιβώτια καθώς επρόκειτο για παγίδα που φέρνει τον Λευτερη αντιμέτωπο με τις υποψίες του Ευθύμη, το επόμενο πρωί. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνηση ενώ η σχέση της Αργυρώς με τον Σταύρο περνά μεγάλη κρίση. Ο Μαθιός με τη Βασιλική οργανώνουν τον γάμο τους ενώ ο Νικηφόρος μπαίνει στο σπίτι του Παύλου ψάχοντας για στοιχεία και πιάνεται στα πράσσα.