GNTM: Ο πονοκέφαλος των κριτών, η νέα αποχώρηση και το makeover που έρχεται τη Δευτέρα

26.10.2022
GNTM: Ο πονοκέφαλος των κριτών, η νέα αποχώρηση και το makeover που έρχεται τη Δευτέρα
Το δεύτερο και τελευταίο, για την εβδομάδα, αυτή επεισόδιο GNTM προβλήθηκε χθες (25/10/2022) και οι φανς μετράνε αντίστροφα για την επόμενη Δευτέρα που αναμένονται τεράστιες αλλαγές -ευχάριστες και δυσάρεστες κατά πώς φαίνεται!

Με τέσσερις οικειοθελείς αποχωρήσεις μέχρι τώρα, τα πράγματα στο ριάλιτι μοντέλων του Star δεν κύληαν και πολύ αισιόδοξα για τους κριτές και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου μελέτησαν ξανά μία προς μία τις φωτογραφίες των κοριτσιών που "έκοψαν" στο bootcamp προσπαθώντας να επιλέξουν ποιες θα εντάξουν εκ νέου στο παιχνίδι για να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα.

Ο κύβος ερρίφθη και οι αποφάσεις τους θα γίνουν γνωστές σε όλους την ερχόμενη εβδομάδα, σε ένα επεισόδιο που θα έχει και το πολυαναμενόμενο makeover. Από το trailer βέβαια γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι οι νέες αφίξεις δεν χαροποίησαν όλα τα κορίτσια -αναμενόμενο, φυσικά.

Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον για το επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι μεγάλο.

Ως προς τα διαδικαστικά του χθεσινού επεισοδίου, τα κορίτσια κλήθηκαν να ζήσουν μία SATC στιγμή και η Γιέβα ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά.

Στον αντίποδα, εκείνη που είχε τη χειρότερη λήψη, σύμφωνα με τους κριτές και είδε χθες την έξοδο του GNTM ήταν η Τζούλια, η οποία δεν παραδίδει τα όπλα και έχει στο μυαλό της μόνο τις... επιστροφές!