Σασμός: Το trailer για το σημερινό επεισόδιο έχει ανάψει φωτιές και ο Alpha συνιστά ψυχραιμία και υπομονή μέχρι το βράδυ

26.10.2022
Σασμός: Το trailer για το σημερινό επεισόδιο έχει ανάψει φωτιές και ο Alpha συνιστά ψυχραιμία και υπομονή μέχρι το βράδυ
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ο ίδιος ο σταθμός συμβουλεύει τους φανς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να κάνουν λίγη -πραγματικά λίγη, γράφουν συγκεκριμένα- υπομονή, εξηγώντας ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν κάτι παραπάνω, αλλά... το πιάσαμε το υπονοούμενο!

Μπορεί οι φανς να γκρινιάζουν για την αργή πλοκή που έχει φέτος η αγαπημένη του σειρά, όμως την κρατούν πρώτη σε τηλεθέαση την κάθε μέρα της προβολής της.

Σήμερα (26/10/2022), όμως, φαίνεται ότι θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ και αιτία είναι, φυσικά, η υπόνοια που αφήνει το trailer για επανένωση Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και Αργυρώς (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη). Πριν από την προβολή του, μάλιστα, ο ίδιος ο Alpha έδινε στους φανς συστάσεις για ψυχραιμία και υπομονή! Ναι... το είδαμε κι αυτό!

Τι περιμένουμε σήμερα όμως;

Ο θάνατος του Κώστα ύστερα από συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις με την Άσπα και τη Μαρίνα να ανταλλάσουν λόγια βαριά και την Αιμιλία να αντιδρά στη θεωρία του Αντώνη ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Παύλος. Ο Λευτέρης και Θεοδώρα κάνουν το επόμενο βήμα, ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζουν, επιτέλους, τον γάμο τους, και η κορύφωση αναμένεται στο μέτωπο ΑΑ καθώς η Αργυρώ, παλεύοντας με τα συναισθήματά της και έχοντας μαλλώσει ξανά με τον Σταύρο, ζητά από τον Αστέρη να συναντηθούν.

"Πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε έτσι;" ρωτά εκείνη και αναρωτιέται και για τη Στέλλα. "Ποια Στέλλα; Εγώ μία γυναίκα αγάπησα Αργυρώ, μία. Εγώ δεν έχω καρδιά για να αγαπήσω κάποια άλλη", λέει ο Αστέρης και η αντίστροφη μέτρηση δε λέει να τελειώσει σήμερα.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Τερζής που υπογράφει όλα τα τραγούδια τςη σειράς, σε στίχους Γιάννη Κότσιρα, ενημέρωσε για το νέο τραγούδι που έρχεται ερχόμενη Δευτέρα.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με τίτλο "Το δωμάτιο βρίζω", που συνυπογράφουν οι δυο δημιουργοί και έχει έχει γραφτεί για την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη) και την κατάσταση την οποία βιώνει σε αυτή τη φάση της ζωής της. και το ερμηνεύει μοναδικά και υπέροχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη.