Η Λένα Παπαληγούρα στο Maestro: Ποιον ρόλο αναλαμβάνει;

20.07.2023
Η Λένα Παπαληγούρα στο Maestro: Ποιον ρόλο αναλαμβάνει;
(Photo: NDP Photo Agency)
Μπορεί τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro να έχουν τεθεί σε μικρή παύση λόγω καλοκαιρινών διακοπών όμως το casting, όπως φαίνεται, συνεχίζεται κανονικότατα!

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που ήταν να γίνουν στους Παξούς και την Κέρκυρα σταμάτησαν νωρίς καθώς το συνεργείο έπρεπε να φύγει για να έρθουν οι τουρίστες!

{instagram.com/p/CuXWtd2omEv/?img_index=1}

Στην Αθήνα συνεχίστηκαν για λίγο καιρό αλλά και αυτά σταμάτησαν για λίγο καιρό. Πριν γίνει αυτό, βέβαια, είχαμε γνωρίσει και το νεότερο μέλος του καστ, που δεν ήταν άλλο από το μωρό του Ορέστη και της Αλεξάνδρας.

{https://www.instagram.com/p/Ctwi9tItc_L/}

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μιλήσει για τα νέα πρόσωπα του δεύτερου κύκλου, τις αλλαγές και τα μυστικά του, χωρίς να δώσει, όμως, ονόματα. Σήμερα μάθαμε ένα από αυτά και ενθουσιαστήκαμε!

Ο λόγος για τη Λένα Παπαληγούρα, η ο οποία αποκάλυψε το μυστικό η ίδια.

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά», είπε η πολυβραβευμένη ηθοποιός τονίζοντας πόσο χαίρεται που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. «Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το "ναι"», συνέχισε δίνοντας και λεπτομέρειες για τον ρόλο που αναλαμβάνει.

{https://www.instagram.com/p/CtETf8xIAhx/?img_index=1}

«Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, θα κάνω, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση».

Εμείς, απλά, περιμένουμε κι άλλα σχετικά νέα!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.07.2023 - 12:56