Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τα νέα πρόσωπα, τις αλλαγές και τα μυστικά του δεύτερου κύκλου

28.04.2023
Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τα νέα πρόσωπα, τις αλλαγές και τα μυστικά του δεύτερου κύκλου
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες τους βρίσκονται στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro, όμως πρέπει να έχουν ολοκληρώσει μέχρι τις 10 Μαΐου και εξηγεί γιατί.

Ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος ταξίδεψε μέχρι του Παξούς, συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή Ελένη στο Mega, μίλησε μαζί του για όλες τις εξελίξεις. Ο δημιουργός της πολύ επιτυχημένης σειράς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον χρόνο που του πιέζει και τις νέες αφίξεις!

"Στον δεύτερο κύκλο θα μπει νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε", είπε, συγκεκριμένα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφερόμενος, φυσικά, στη δολοφονία του Χαράλαμπου, το πτώμα του οποίου, όπως είδαμε στο τέλος του πρώτου κύκλου, ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.

Η ταυτότητα της νέας αυτής προσθήκης στο cast παραμένει ακόμη επτασφράγιστο μυστικό καθώς είναι πιθανό τα γυρίσματα που τον αφορούν να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη. "Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το αποκαλύψουμε", ανέφερε γελώντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Όσο για τα γυρίσματα, αυτές τις μέρες όλοι οι άνθρωποι του Maestro... τρέχουν!

"Κάνουμε διπλά γυρίσματα καθημερινά γιατί πρέπει να έχουμε τελειώσει ως τις 10 του μηνός γιατί μετά δεν θα έχουμε που να μείνουμε", εξήγησε γελώντας (αλλά η ψυχή του το ξέρει) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την τουριστική σεζόν που και στους Παξούς αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Με το καλό!

{https://www.instagram.com/p/CriTBmJIugm/}

Πώς νιώθει ύστερα από όλη αυτή την επιτυχία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης; Τώρα πια ο Maestro του ταξιδεύει και στο Netflix.

"Έχω περισσότερη αγωνία", παραδέχεται ο ίδιος. "Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις", συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας πως εκτός από τον άνθρωπο που αναφέραμε πιο πάνω θα μπουν στο έργο κι άλλα πρόσωπα, "όχι όμως πολλά!" .

{https://www.instagram.com/p/CquxoXIo7Ki/}

Ο δεύτερος, κύκλος, πάντως, θα έχει και αλλαγές ως προς τη σκηνοθεσία. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει ξανά το εύρημα του αφηγητή, όμως αυτή τη φορά ο κάθε αφηγητής θα μιλά για την ιστορία κάποιου άλλου και όχι για τη δική του, όπως συνέβη στον πρώτο κύκλο.

Η Liz Hurley έχει δει Maestro και αποθεώνει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Το θερμό σχόλιο

"Οι ήρωες έχουν ενωθεί, τα πρώτα 4 επεισόδια, τα έχω γράψει ήδη, είναι οι συνέπειες του εγκλήματος", συνέχισε ο δημιουργός αποκαλύπτοντας πως μετά τις 10 Μαΐου που θα πρέπει να φύγουν από το νησί, το πρόγραμμα είναι να επιστρέψουν τον Οκτώβριο για τη συνέχεια.

Εμείς; Μετράμε αντίστροφα!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.04.2023 - 18:16