Maestro: Το επεισόδιο του Ορέστη και η απίθανη σκηνή με το πτώμα το Χαράλαμπου

21.11.2022
Maestro: Το επεισόδιο του Ορέστη και η απίθανη σκηνή με το πτώμα το Χαράλαμπου
Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου, στο οποίο θα δούμε τη ζωή του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) να αποκαλύπτεται, ένα backstage βίντεο για το πώς γυρίστηκε μια υποθαλάσσια σκηνή με το πτώμα του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης), έχει γίνει viral -και δικαίως!

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την προβολή του έκτου επεισοδίου της σειράς Maestro στο Mega και έναν μήνα περίπου πριν από την πρεμιέρα του στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix και οι φανς μετράνε ήδη αντίστροφα περιμένοντας την όποια νέα ανατροπή.

Παρά τα όσα του προσάπτουν περί της όποιας αντιγραφής σκηνών ή ιδεών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίαζει φέτος μια ιδιαίτερα ξεχωριστή τηλεοπτική παραγωγή -ίσως την πιο άρτιά του μέχρι στιγμής, και ήταν όλες μία προς μία- που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αυτές του εξωτερικού. Εξ ου και τον Δεκέμβρη θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω Netflix, εξάλλου.

Πριν προχωρήσουμε σε μια ιδέα του τι θα δούμε στο επεισόδιο της επόμενης Πέμπτης, στεκόμαστε σε μια ανάρτηση του δημιουργού που μας εντυπωσίασε και αφορά σε μία από τις ιστορίες που παρακολουθούμε να εξελίσσεται στο Maestro, αυτή της οικογένειας του Χαράλαμπου, τον οποίο ερμηνεύει με αριστουργηματικό τρόπο ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο Χαράλαμπος, λοιπόν, είναι ένα βίαιο ρεμάλι που κακοποιεί τόσο τη γυναίκα του, Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) όσο και τον μοναχογιό τους, Σπύρο (Γιώργος Μπένος) ενώ βοηθά τον δήμαρχο Φάνη (Φάνης Μουρατίδης) στις βρωμοδουλειές του (βλ. λαθρεμπόριο ναρκωτικών και ξέπλυμα χρημάτων)

Γιάννης Τσορτέκης: "Όταν διάβασα το σενάριο του Maestro, μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα -Είπα στον Χριστόφορο ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω"

Ο Χαράλαμπος, λοιπόν, δολοφονείται. Αυτό είναι σίγουρο και το έχουμε δει από νωρίς. Ποιος, όμως τον σκότωσε δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη καθώς σε κάθε επεισόδιο, ο Παπακαλιάτης προσθέτει ακόμη ένα στοιχείο που αναιρεί όλα τα προηγούμενα.

Αναμένοντας την οριστική αποκάλυψη, πάντως, εμείς κρατάμε ως πιο πιθανό το σενάριο που θέλει τον Χριστόφορο να παραθέτει τη δική του εκδοχή του φόνου στο Όριεντ Εξπρές και τον Χαράλαμπο να τον έχουν σκοτώσει όλοι μαζί! Θα δείξει.

Μέχρι τώρα έχουμε δει τον Ορέστη και τον Φάνη να μεταφέρουν το πτώμα με το αυτοκίνητο και να το φτάνουν με το σκάφος του δημάρχου στα ανοιχτά όπου και το πετούν με βαρίδια στη θάλασσα. Η σκηνή, η οποία παρουσιάζεται σιγά σιγά από τον δημιουργό είναι παραπάνω από εντυπωσιακή και ο ίδιος, πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε. Βλέποντας το βίντεο έχουμε μεγαλύτερο respect για τον Γιάννη Τσορτέκη, τον οποίο λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή καθώς μας έκανε να μισούμε τόσο πολύ τον Χαράλαμπό του.

Ο Τσορτέκης, λοιπόν, χρειάστηκε να μείνει κάτω από το νερό για παραπάνω από 40 λεπτά μέχρι να γυριστεί η σκηνή έτσι όπως την ήθελε ο Παπακαλιάτης. Πώς τα κατάφερε; Με τη βοήθεια δυτών που του παρήχαν οξυγόνο μέχρι το τέλος. Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές.

Maestro: Η απίθανη ανατροπή με το πτώμα, η σύζυγος του Παπακαλιάτη, το φιλί και, φυσικά, η "θεά" Χάρις Αλεξίου!

Οι αντιδράσεις στην ανάρτηση αυτή ήταν πάμπολλες, όμως εμείς ξεχωρίσαμε αυτή της Κόρας Καρβούνη, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Τσορτέκη στην επίσης πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει" όπου τον βλέπουμε στον ρόλο του Γιώργη (ναι, αυτός είναι) [φωτό κάτω]

"Μοναδικός @yiannistsortekis εισαι μεγάλος πολλά χρονια τωρα!" γράφει η Κόρα Καρβούνη και ο Χριστόφορος την ευχαρίστησε με τον τρόπο του.

Όσο για το επόμενο επεισόδιο; Την ερχόμενη Πέμπτη (24/11/2022) πρόκειται να προβληθεί το επεισόδιο του Ορέστη, όπου θα αποκαλυφθεί η ζωή του maestro.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η άφιξη της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη) μας έδωσε μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Στο επεισόδιο που έχει τίτλο "Μουσικές Καρέκλες" θα δούμε και τον Χρήστο Λούλη ενώ θα παρακολουθήσουμε την αναστάτωσηπου θα βιώσει η Κλέλια (Κλέλια Ανδριωλάτου) η οποία δεν αρκείται στη διαβεβαίωση του Ορέστη σχετικά με το πόσο μπερδεμένη ιστορία είναι αυτή με τη γυναίκα του! Οι ισορροπίες θα ταραχθούν και η Αλεξάνδρα θα δώσει την αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν.