Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ετοιμάζεται να μπει παράνομα στο μοναστήρι και το Twitter έχει στήσει γλέντι

21.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ετοιμάζεται να μπει παράνομα στο μοναστήρι και το Twitter έχει στήσει γλέντι
Ο Πέτρος εξέφρασε ακόμη μία φορά τον έρωτά του στην Ελισάβετ και ο τρόπος με τον οποίο μπαινοβγαίνει άνετα τόσο εκείνος όσο και πολύς κόσμος ακόμη, μέσα στο μοναστήρι έχει κάνει εντύπωση στους τουιτεράδες που δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Οι φανς (ή σίπερς κατά το δημοφιλέστερο) του ζεύγους "Πέτρος - Ελισάβετ" μετράνε αντίστροφα μέχρι το βράδυ καθώς στο αποψινό επεισόδιο θα δουν την παράνομη είσοδο εκείνου στο μοναστήρι ("για να τελείωσει μια κουβέντα" που έχει τον ατελειώτο) αλλά και εκείνη να τον αγγίζει στο χέρι και το πόδι, γεγονός που τους έχει τρελάνει.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος γιορτάζει σήμερα αλλά στο Twitter οι ευχές ήρθαν... μοιρασμένες

Το ότι θα μπει όμως σκαρφαλώνοντας από τον τοίχο τους έχει δώσει απίθανη έμπνευση. Ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα τιτιβίσματα επί του θέματος!

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Στο μεταξύ, το ζευγαράκι μας μπορεί να βρεθεί μυστικά σήμερα το βράδυ, όμως το άγρυπνο μάτι της Κασιανής θα τους τσακώσει και χωρίς να έχουμε δει κάτι παραπάνω στο trailer μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι η μοναχή που βρίσκεται υπό περιορισμό και αμφισβήτηση από την ηγουμένη, έτσι κι αλλιώς, θα ψάξει να βρει την πληροφορία αυτή προς δικό της όφελος. Το θέμα είναι να δούμε τι ακριβώς θα σκεφτεί να κάνει.