Μαύρο Ρόδο: Το νέο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου άναψε φωτιές -κι ας μην ήταν αληθινό

22.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Το νέο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου άναψε φωτιές -κι ας μην ήταν αληθινό
Ο Πέτρος κατάφερε και μπήκε στο μοναστήρι βραδιάτικα. Εντόπισε την Ελισάβετ και πέρασαν λίγο χρόνο μαζί, όμως η Κασιανή τους είδε. Οι φανς ενθουσιάστηκαν με τις κοινές σκηνές του αγαπημένου τους ζευγαριού, όμως θέλουν κι άλλο!

Το τρέιλερ για το χθεσινό επεισόδιο είχε ήδη προϊδεάσει το κοινό, όμως το φιλί που μοιράστηκαν οι δυο πρωταγωνιστές ήρθε σαν έκπληξη, ευχάριστη έκπληξη, παρόλο που δεν ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόταν.

Αν και κάπως επιθετικά -θα μπορούσε να πει κανείς- ο Πέτρος αιφνιδίασε την Ελισάβετ και της ζήτησε να του χαρίσει λίγο χρόνο. Στην πρώτη αυτή σκηνή, βλέπουμε το ζευγάρι να μοιράζεται ένα φιλί, το οποίο, όμως, φαίνεται, πολύ γρήγορα σκηνοθετικά ότι πρόκειται για κάτι που φαντάζονται και οι δύο και όχι κάτι που συνέβη πραγματικά.

Η σκηνή, λοιπόν, πήγε κάπως έτσι:

Οι φανς, πάλι (και δεν ήταν λίγοι) αντέδρασαν κάπως έτσι:

Στη συνέχεια η Ελισάβετ και ο Πέτρος μπήκαν στο κελί της και μίλησαν για πολλά και διάφορα προσπαθώντας να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους.

Η Κασιανή, όμως τους πήρε είδηση. Τι θα κάνει βέβαια με αυτή την πληροφορία, ειδικά τη στιγμή που η παραμονή της ίδιας στη μονή βρίσκεται υπό εξέταση, θα φανεί στα επόμενα επεισόδια.

Η συνάντησή τους έληξε με την Ελισάβετ να τον ξεπροβοδεί (και ναι, υπήρξαν απορίες σχετικά με το πόσο εύκολα μπαινοβγαίνουν λαϊκοί μέσα σε αυτό το μοναστήρι, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό το κομμάτι) και η υπόσχεση για επόμενη συνάντηση πλανήθηκε ξεκάθαρα στον αέρα.

Η Ελισάβετ ενδεχομένως να νιώθει να κάμπτονται οι αντιστάσεις της, όμως, αυτό, σύντομα πρόκειται να αλλάξει καθώς σύμφωνα με τα spoilers η Όλγα θα της αποκαλύψει τα περί στοιχήματος που έβαλαν τα αγόρια μεταξύ τους!

Μέχρι τότε, ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό (22/11/2022) επεισόδιο.