Camila Alves: Η σύζυγος του Matthew McConaughey μιλά για τα τρελά «γυμνάσια» που της έκανε η πεθερά της

27.08.2023
Camila Alves: Η σύζυγος του Matthew McConaughey μιλά για τα τρελά «γυμνάσια» που της έκανε η πεθερά της
Είναι πολύ συχνό τα πεθερικά να ανακατεύονται στις συζυγικές σχέσεις προκαλώντας δυσκολίες. Και από αυτή τη συνήθεια δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν ούτε καν οι διάσημοι του Χόλιγουντ. Η Camila Alves, η οποία είναι παντρεμένη με τον Matthew McConaughey, μίλησε πρόσφατα για τη δική της εμπειρία με την πεθερά της, χαρακτηρίζοντας τη σχέση τους «δύσκολη».

Η Camila Alves McConaughey, η οποία έχει τρία παιδιά με τον Matthew McConaughey και με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2012, αποκάλυψε ότι όταν ξεκίνησε αρχικά να βγαίνει μαζί του το 2006, η πεθερά της, Mary Kathlene 'Kay' McCabe, η οποία είναι τώρα 91 ετών, άρχισε να τη «δοκιμάζει».

«Έκανε διάφορα πράγματα όταν πρωτομπήκα στην οικογένεια. Με δοκίμαζε. Δηλαδή, με δοκίμαζε πραγματικά», θυμάται προσθέτοντας πως «Με φώναζε με όλα τα ονόματα των πρώην φιλενάδων του Μatthew, άρχιζε να μιλάει ισπανικά μαζί μου με κοροιδευτικό τρόπο, κάπως σαν να ήθελε να με ταπεινώσει».

{https://www.instagram.com/p/CsR2-3RPBPX/}

Η Camila αφηγήθηκε ένα περιστατικό όταν τελικά μπήκε στην οικογένεια. Όταν έπιασε μια δουλειά μόντελινγκ στην Κωνσταντινούπολη, κάλεσε και την πεθερά της μαζί. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Kay μοιράστηκε ιστορίες που έκαναν την Camila να ανησυχεί. Την τρίτη μέρα, η πεθερά της ανοίχτηκε συναισθηματικά και η Camila συνειδητοποίησε ότι υπερέβαλλε.

Matthew McConaughey - Camila Alves: Το δώρο γενεθλίων του γιου τους ήταν λογαριασμός στο Instagram - Η πρώτη του ανάρτηση

Τότε ήταν που η Camila αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Έτσι απλά το γύρισα πάνω της και προέβαλλα την πικάντικη βραζιλιάνικη, λατινική μου πλευρά και την έκανα να καταλάβει. Έτσι, την προσέγγισα και το είχαμε μπρος-πίσω, πίσω-μπρος». Αυτό κέρδισε τον σεβασμό της πεθεράς της και σηματοδότησε ένα σημείο καμπής στη σχέση τους.

«Από εκείνη τη μέρα, εκείνη τη νύχτα και μετά, έχουμε την πιο εκπληκτική σχέση και τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό για εκείνη. Έχει τόσο πολύ σεβασμό για μένα», μοιράστηκε, προσθέτοντας, «Μπορεί να γίνει δύσκολο μερικές φορές». Ωστόσο, η Camilla εξήγησε: «Πάντα τελειώνουμε με ένα καλό γέλιο και ένα αστείο».

Το 2020, οι δύο τους μίλησαν για τη δυνατή σχέση τους και την προσπάθεια που χρειάστηκε για να φτάσουν στη σημερινή τους κατάσταση. Για την ιστορία, το μισό timeline της Camilla είναι γεμάτο από βίντεο μαζί με την πεθερά της

{https://www.instagram.com/p/Co3URqKKqUw/}

H Κay ανέφερε ότι κατά τα αρχικά στάδια της σχέσης της Camilla και της Μatthew, oι δύο αποφασιστικές και με ισχυρή θέληση γυναίκες «δοκίμαζαν η μία την άλλη». Ωστόσο, το μοντέλο φαίνεται ότι αντιλαμβανόταν την τότε κατάσταση διαφορετικά, καθώς δήλωσε, «Λοιπόν, θα πω ότι ήταν πολύ παραπάνω από το ότι με δοκίμαζες».

Η Camilla δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες με την Kay. Ο ίδιος ο Matthew δεν μιλούσε για οκτώ χρόνια με τη μητέρα του. Αυτό οφειλόταν στη συνεχή διαρροή των προσωπικών τους συνομιλιών στα ΜΜΕ. Τελικά, έπρεπε να βάλει «ορισμένα όρια» μαζί της και έτσι τα κατάφερε.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.08.2023 - 11:58