Ευγενία Δημητροπούλου: Γάμος και βάπτιση μαζί - Οι απίθανες εικόνες και η συγκινητική λεπτομέρεια

28.08.2023
Ευγενία Δημητροπούλου: Γάμος και βάπτιση μαζί - Οι απίθανες εικόνες και η συγκινητική λεπτομέρεια
Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά αυτή της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023 για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, οι οποίοι πραγματοποιήσαν τον θρησκευτικό τους γάμο αλλά τη βάπτιση της 3 ετών κόρης τους, η οποία τους συνόδευσε ως παρανυμφάκι.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης είχαν παντρευτεί μυστικά τον Ιούνιο του 2021 και έναν χρόνο μετά, στην επέτειό τους, είδαμε και την πρώτη φωτογραφία από εκείνον τον γάμο.

{https://www.instagram.com/p/CerOfCUM0Ni}

Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου η ευτυχία του ζεύγους ολοκληρώθηκε όταν έγιναν γονείς υιοθετώντας την μικρή Εύα από τη Σιέρα Λεόνε. Την ευχάριστη είδηση είχε μοιραστεί -και πάλι πολύ διακριτικά- η ίδια η ηθοποιός με μία ανάρτησή της. "Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸", έγραφε τότε η Ευγενία και μέχρι σήμερα έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την ευτυχία της.

{https://www.instagram.com/p/CXD5Zi2MXip/}

Χθες, λοιπόν, παντρεύτηκαν ξανά, με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά, και οι εικόνες έφτασαν από την ίδια τη νύφη, η οποία αναδημοσίευσε υλικό από φίλους που ήταν παρόντες στις χαρές της.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, όμως τη βραδιά «έκλεψε» η κόρη τους, Εύα, η οποία ήταν και η παράνυμφός τους, ντυμένη μάλιστα με το ίδιο φόρεμα όπως η μαμά της, με τη μόνη διαφορά στο πέπλο. Η λεπτομέρεια αυτή ΄ηταν ιδιαίτερα συγκινητική και ήταν αμφότερες κούκλες!

paranimfaki.jpg

gamos_1.jpg

Η μικρή Εύα βαπτίστηκε, μάλιστα, και οι γονείς της είχαν φροντίσει με προσοχή μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω δει από κοντά»

eva.jpg

eva2_1.jpg

Οι καλεσμένοι πολλοί και γλέντησαν μέχρι το πρωί. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίσαμε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη Γωγώ Μπρέμπου που χόρεψαν μαζί με τη νύφη.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 13:10