Kim Kardashian: Το απίστευτο μέρος του σώματος της όπου έχει «χτυπήσει» τατουάζ

Kim Kardashian: Το απίστευτο μέρος του σώματος της όπου έχει «χτυπήσει» τατουάζ
Σε πρόσφατο επεισόδιο του The Kardashians, η Kim Kardashian εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι έκανε κρυφά ένα τατουάζ σε ένα μέρος που δεν φαντάζεται κανείς.

Τον Οκτώβριο του 2021, μετά την εμφάνιση της στο Saturday Night Live, εκείνη και μια ομάδα φίλων της γιόρτασαν τη βραδιά. Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της εμφάνισης που η Kardashian αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ με ένα σύμβολο απείρου στο εσωτερικό του κάτω χείλους της. Συγκεκριμένα, το SNL είναι το σόου όπου διασταυρώθηκε με τον Pete Davidson, έναν γνωστό λάτρη των τατουάζ και η σχέση που ακολούθησε διήρκεσε μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

Αυτή η αποκάλυψη συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του The Kardashians όταν κατά τη διάρκεια μιας κουβεντούλας της Kim με τον κομμωτή της, Chris Appleton, η συζήτηση στράφηκε προς τον επερχόμενο γάμο του Appleton στο Λας Βέγκας με τον Lukas Gage [για την ιστορία, στο μεταξύ οι δυο άντρες έχουν χωρίσει]. Σε μια χαλαρή στιγμή, η Kardashian του πρότεινε την ιδέα να κάνουν ταιριαστά τατουάζ για να σηματοδοτήσουν την περίσταση αν και η ίδια είπε ότι δεν είναι απόλυτα σύμφωνη.

Kim Kardashian: Το πρωτότυπο δώρο που κάνει στα παιδιά της σε κάθε γενέθλια τους

Ο Appleton της πρότεινε, «Τι θα έλεγες για το μικρό σου δάχτυλο του ποδιού;» Ωστόσο, η Kardashian έσπευσε να αρνηθεί, δηλώνοντας σταθερά: «Όχι, δεν κάνω τατουάζ στα πόδια μου». Τότε ήταν που ο κομμωτής έδειξε το δικό του χείλος, ρωτώντας: «Δεν έκανες κάτι εδώ;».

«Ναι, παιδιά, κάτι που δεν ξέρετε για μένα», ομολόγησε η Kardashian, τραβώντας το κάτω χείλος της για να αποκαλύψει ένα διακριτικό σύμβολο απείρου.

1-1.jpg

Τατουάζ στο αυτί: Η πιο διακριτική και σέξι επιλογή

Η Kardashian ανέφερε ότι το τατουάζ της είναι σπάνια ορατό, και περιστασιακά το ξεχνάει, λέγοντας παιχνιδιάρικα: «Κάθε τόσο, πλένω τα δόντια μου με οδοντικό νήμα και αναρωτιέμαι “Τι είναι αυτή η μαύρη γραμμή;”. Τότε θα πω, “Α, αυτό είναι το τατουάζ μου”».

2-1_1.jpg

Η απόφαση της Kim Kardashian να τοποθετήσει το τατουάζ της σε ένα διακριτικο μέρος είναι απολύτως λογική, λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανές τύψεις που θα μπορούσε να είχε με το μόνιμο μελάνι.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.11.2023 - 12:07