Τατουάζ στο αυτί: Η πιο διακριτική και σέξι επιλογή

20.03.2023
Τατουάζ στο αυτί: Η πιο διακριτική και σέξι επιλογή
Αν σου αρέσουν τα μικρά και διακριτικά τατουάζ, τα καλά νέα είναι ότι αυτά που γίνονται στα αυτιά έχουν γίνει μεγάλο trend.

Ενώ πολλοί διάσημοι επιλέγουν τα τατουάζ στα δάχτυλα (όπως η Ariana Grande και η Hailey Bieber), άλλοι προτιμούν τα τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού και κάτω ή πάνω στο αυτί. Μάλιστα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι εύκολο να κρυφτούν αν χρειαστεί (για δουλειά, σημαντικά meetings) ενώ από την άλλη πλευρά είναι και πολύ σέξι όταν έχεις κάνει ένα updo χτένισμα.

{https://www.instagram.com/p/CpH1eqQIWiy/}

Και από ιδέες για τατουάζ αυτιών; Μοντέρνα σχέδια με γραφικά σχήματα ή κουκίδες έως μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση με ουράνια αστέρια και ήλιους, είναι μονάχα μερικές από τις πολλές επιλογές για τατουάζ αυτιών για να διαλέξεις. Τα τατουάζ με λουλούδια, τόσο σε παραδοσιακό μαύρο μελάνι όσο και σε χρώμα, είναι αυτά που θα σε ξετρελάνουν καθώς συνδυάζονται υπέροχα με το φυσικό σχήμα του αυτιού.

{https://www.instagram.com/p/CFnsoyth_SY/}

5 ιδέες για ένα διακριτικό και αισθησιακό sideboob τατουάζ

Και αν αναρωτιέσαι αν πονάει το τατουάζ πίσω από το αυτί, μάλλον έχεις δίκιο. Αυτή η περιοχή του σώματος είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη όταν πρόκειται για τατουάζ, επειδή το δέρμα είναι πολύ λεπτό και το κρανίο βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια. Ωστόσο, επειδή τα σχέδια σε αυτό το μέρος είναι πολύ μικρά, ο χρόνος που απαιτείται για το «χτύπημα» είναι μικρότερος από άλλα σημεία, οπότε θα τελειώσει πριν το καταλάβεις.

{https://www.instagram.com/p/CosHH4dMbll/}

Εάν αυτό είναι το πρώτο σου τατουάζ ή έχεις δεύτερες σκέψεις με το να κάνεις μια μόνιμη αλλαγή στο σώμα σου, μπορείς να σκεφτείς να κάνεις ένα προσωρινό τατουάζ. Επίλεξε μελάνι που διαρκεί για περίπου ένα χρόνο και σταδιακά ξεθωριάζει μέχρι να μην είναι πλέον ορατό, αφήνοντας το δέρμα σου όπως πριν.

{https://www.instagram.com/p/Cf5PmuaOhnJ/}

Για να πάρεις ιδέες για το σχέδιό σου ή αν δεν μπορείς να αποφασίσεις το σημείο που θέλεις να το κάνεις (όπως ένα τατουάζ στο εσωτερικό αυτί έναντι του λοβού), δες παρακάτω κάποια σχέδια.

ear-tattoo.jpg

{https://www.instagram.com/p/CZcC3S-oxu2/}

{https://www.instagram.com/p/CnjyxzpM8uS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2023 - 10:59