5 ιδέες για ένα διακριτικό και αισθησιακό sideboob τατουάζ

06.08.2022
5 ιδέες για ένα διακριτικό και αισθησιακό sideboob τατουάζ
Αν σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ, υπάρχουν τα κλασικά σημεία όπως τα πόδια και τα χέρια, αλλά αν έχεις τη διάθεση για κάτι πρωτοποριακό, τότε σκέψου ένα τατουάζ στα πλάγια του στήθους, το λεγόμενο sideboob. Είναι σέξι από τη φύση του και τέλειο για όποια θέλει να έχει την ελευθερία να το κρύψει ή να το αποκαλύψει.

«Πιστεύω ότι η γοητεία των side boob τατουάζ είναι ότι είναι διακριτικά αλλά σέξι», λέει στο Bustle η tattoo artist Joanna Roman. «Το βλέπεις πραγματικά μόνο εσύ ή ο σύντροφός σου ή όταν φοράς μαγιό, επομένως μπορεί να είναι πιο προσωπικό μέρος με αυτή την έννοια», λέει η Roman και προσθέτει: «Το να έχεις ένα τατουάζ στην περιοχή που απλώνεται με τη φυσική καμπυλότητα του σώματος, είναι πάντα μια διασκεδαστική αισθητική – είναι οπτικά ευχάριστο στο μάτι».

Δες παρακάτω πέντε επιλογές σχεδίων σε περίπτωση που αποφασίσεις να τολμήσεις ένα sideboob τατουάζ.

Oι 3 λόγοι για τους οποίους τα τατουάζ μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου

Πέταλα

Επειδή γίνεται πολλή κίνηση σε αυτήν την περιοχή και επειδή το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σου μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις, στη Roman, αρέσουν τα οργανικά σχέδια που ρέουν με τη φυσική κίνηση και την καμπύλη του σώματος και θα «γεράσουν» καλά. «Πάντα προτείνω φυτά — ταιριάζουν παντού», λέει.

Πεταλούδες

Τα τατουάζ πεταλούδας επιστρέφουν και αυτό το sideboob τατουάζ έχει δύο πεταλούδες για μεγαλύτερη αρμονία.

Φάσεις Σελήνης

Εξέτασε το ενδεχόμενο να φωτίσεις τις φάσεις της σελήνης με μελάνι όπως αυτή η γεωμετρική εικόνα.

Μικροσκοπικοί Δράκοι

Ανάδειξε τη μυστικιστική σου πλευρά, κάνοντας τατουάζ στην περιοχή του στήθους σου με αξιολάτρευτους δράκους — όπως αυτοί εδώ.

Αναρριχώμενα φίδια

Η tattoo artist λέει ότι τα φίδια είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή αν ψάχνεις για body art που θα γλιστρήσει κατά μήκος της φυσικής καμπυλότητας του στήθους σου.