10 ιδέες για τατουάζ-πεταλούδα που είναι πάλι της μόδας

21.07.2022
10 ιδέες για τατουάζ-πεταλούδα που είναι πάλι της μόδας
Οι πεταλούδες φτερουγίζουν πίσω στον χρόνο και έχουν κατακλύσει επίσημα τη βιομηχανία της ομορφιάς. Δεν είναι μόνο το κούρεμα-πεταλούδα που είναι φέτος στη μόδα, αλλά και οι celebrities φορούν στυλ πεταλούδας στο κόκκινο χαλί - απλά κοίτα το λουκ της Olivia Rodrigo στο Met Gala του 2022 ή το φόρεμα - πεταλούδα της Dua Lipa.

Πολλοί άλλοι celebrities έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και με τα δικά τους look, με τoυς Bella Hadid, Addison Rae, Dua Lipa και Halsey να επιλέγουν ξεχωριστά αξεσουάρ πεταλούδας τα τελευταία χρόνια. Με βάση αυτό, φαίνεται πραγματικά ότι το 2022 είναι η χρονιά της πεταλούδας και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τάσεις στα τατουάζ.

Δες παρακάτω 10 ιδέες για τατουάζ-πεταλούδα αν δεν έχεις ήδη ένα στο σώμα σου

Ταιριαστές πεταλούδες

Όπως τα φτερά, τα δύο τατουάζ είναι πάντα καλύτερα από ένα. Πάρε το αγόρι σου και κάντε ένα πανομοιότυπο τατουάζ.

Mισή πεταλούδα

Είσαι διχασμένη ανάμεσα σε κάποιο φλοράλ σχέδιο και κάποιο στυλ πεταλούδας; Συνδύασε και τα δύο με αυτό το μισό-μισό look.

Μινιμαλιστική στιγμή

Για κάτι διακριτικό, λεπτό και εύκολο να κρυφτεί, σκέψου ένα μινιμαλιστικό περίγραμμα φτερών για να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για πεταλούδες.

Ντελικάτες γραμμές

Για ένα άλλο λεπτό σχέδιο, δοκίμασε δύο μικρότερα μίνιμαλ τατουάζ αντί για ένα.

Τατουάζ πεταλούδα στο δάχτυλο

Για να πας σε άλλο επίπεδο κάθε μελλοντικό μανικιούρ ζωγράφισε σε ένα δάχτυλο μια πεταλούδα. Θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα.

Αφηρημένα σχήματα

Στην τέχνη, δεν χρειάζεται να είσαι ακριβής - και αυτό συμβαίνει και με το τατουάζ πεταλούδας σου. Αυτό το στυλ μοιάζει με πεταλούδα όσο χρειάζεται, αλλά είναι ανοιχτό για κάθε ερμηνεία.

Πανέμορφος Κήπος

Πώς θα σου φαινόταν ένας κήπος, με δύο πεταλούδες και ένα ασορτί λουλούδι στο σώμα σου; Δες αυτό το ταουάζ και πάρε ιδέες.

Iδιαίτερα φτερά

Ανακάτεψε και ταίριαξε τα παστέλ — ή τις αγαπημένες σου αποχρώσεις — για να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη και μοναδική εικόνα της πεταλούδας.

Κόκκινη πεταλούδα

Συνδύασε το φλογερό πάθος ενός κόκκινου τατουάζ με την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα της πεταλούδας και εντυπωσίασε.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Αυτό το τατουάζ διπλής σημασίας είναι μια μοναδική αντίληψη του συγκεκριμένου trend με δύο πρόσωπα μέσα στα φτερά της πεταλούδας.