Η Κατερίνα Δαλάκα ζει μόνιμα στην Κατερίνη και ξαναπάει εύκολα στο Survivor

28.11.2023
Η Κατερίνα Δαλάκα ζει μόνιμα στην Κατερίνη και ξαναπάει εύκολα στο Survivor
Μια πιο ήρεμη ζωή έχει επιλέξει για αυτό τον καιρό η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά μάλλον ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο!

Στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, «πέτυχαν» οι κάμερες την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία μίλησε για το σήμερά της αλλά και τα σχέδια για το μέλλον, που, όπως φαίνεται θα την πάνε για ακόμη μία φορά προς Άγιο Δομίνικο μεριά.

Πού τη βρίσκει η μετά Survivor εποχή θέλησε να μάθει ο δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη [από όπου κατάγεται], εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό».

Σε επόμενη ερώτηση αν θα επέστρεφε σε ακόμη ένα Survivor η απάντηση ήταν καταφατική, λέγοντας πως... «γιατί όχι».

Θυμίζουμε πως η ελληνίδα αθλήτρια ήταν φιναλίστ στο Survivor του 2018, όπου κέρδισε ο Ηλίας Γκότσης, κέρδισε το παιχνίδι Ελλάδα - Τουρκία έναν χρόνο αργότερα, και έφυγε άδοξα από το All Star του 2022 καθώς μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν καθώς παραβίασαν κανονισμούς.

Με το ρεπορτάζ να θέλει την Ασημίνα να είναι η πρώτη γυναίκα που έχει ήδη συμφωνήσει για το φετινό παιχνίδι που, ναι, ήδη ετοιμάζεται, αντιλαμβανόμαστε πως η Κατερίνα θα είναι, εύκολα η δεύτερη!

Survivor All Star: Δικαίωση για Κατερίνα Δαλάκα - Σάλος στο Twitter με την αποκάλυψη Acun για την αποβολή της

Τελευταία τροποποίηση στις 28.11.2023 - 15:33