Βασιλιάς Κάρολος: Ποια διάσημη τραγουδίστρια είπε το «ναι» για να είναι headliner στη συναυλία για τη βασιλική στέψη

Βασιλιάς Κάρολος: Ποια διάσημη τραγουδίστρια είπε το «ναι» για να είναι headliner στη συναυλία για τη βασιλική στέψη
(Photo by Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/ Getty Images)
Μετά από ένα διάστημα προτάσεων και αρνήσεων, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε επιτέλους τον headliner της συναυλίας προς τιμήν της ιστορικής στέψης του. Και είναι όνομα έκπληξη.

Μετά από τις αρνητικές απαντήσεις Βρετανών καλλιτεχνών, το παλάτι αποφάσισε να κάνει προτάσεις σε μη Βρετανούς καλλιτέχνες προκειμένου να εμφανιστούν στο πάρτι της στέψης του βασιλιά. Και αν και θα ήταν μεγάλη ανατροπή να δούμε τον Snoop Dogg (ο οποίος αυτοπροτάθηκε) ως τον headliner, τον τιμητικό τίτλο φαίνεται ότι τον πήρε μια διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια: η Katy Perry.

{https://www.instagram.com/p/CrJtM63PHFW/}

Πριν από λίγες μέρες το BBC ανακοίνωσε, ότι η Katy Perry θα είναι η headliner της πολυαναμενόμενης συναυλίας Coronation που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου.

Η Katy Perry αποκαλύπτει γιατί χώρισε κάποτε με τον Orlando Bloom

Ενώ η στέψη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα στο East Lawn του Κάστρου Windsor, παρουσία του βασιλιά Κάρολου και της βασιλικής συζύγου Camilla.

{https://www.instagram.com/p/CqoPL-Csuey/}

Η Katy Perry, που ήταν υποψήφια για 13 Grammy, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας της, δεν συνδέει για πρώτη φορά το όνομα της με τον βασιλιά Κάρολο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Perry είναι πρέσβειρα του The British Asian Trust, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε από τον Κάρολο για την αντιμετώπιση της φτώχειας στη Νότια Ασία.

Μαζί με την Perry, στην ιστορική συναυλία, την οποία θα παρακολουθήσουν 20.000 καλεσμένοι, θα συμμετάσχουν και αρκετά άλλα γνωστά πρόσωπα όπως ο συνάδελφός της στην κριτική επιτροπή του American Idol, Lionel Richie, αλλά και οι Andrea Bocelli, Take That, Sir Bryn Terfel, Freya Ridings και Alexis Ffrench.

Η Katy Perry κρατάει όλα της τα ρούχα σε μια αποθήκη για να τα δώσει στην κόρη της

Να θυμίσουμε ότι το παλάτι αρχικά ήθελε μεγάλα ονόματα από τη Βρετανία και προσπάθησε να προσεγγίσει αστέρια όπως η Adele, ο Ed Sheeran, ο Harry Styles, ο Elton John, η Kylie Minogue, οι Spice Girls και ο Robbie Williams, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.04.2023 - 10:41