Βασιλιάς Κάρολος: Δυσκολεύεται να κλείσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της στέψης - Ποια μεγάλα ονόματα του είπαν «όχι»

28.02.2023
Βασιλιάς Κάρολος: Δυσκολεύεται να κλείσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της στέψης - Ποια μεγάλα ονόματα του είπαν «όχι»
Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο και ο μονάρχης προσπαθεί να κλείσει κάποια μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα για την τελετή.

Όπως όμως και στο παρελθόν, το παλάτι φέρεται να έχει προσεγγίσει πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της χώρας, αλλά έχει συναντήσει αρνήσεις.

Οι διοργανωτές της τελετής πίστευαν ότι η συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ θα ήταν μια πολύ εύκολη υπόθεση, αλλά συνάντησαν μια σειρά απορρίψεων, όπως έγραψε η Mirror η οποία αποκάλυψε ότι ανάμεσα στα ονόματα στα οποία έγινε η πρόταση ήταν ο Sir Elton John, ο Ed Sheeran, η Adele, οι Spice Girls, ο Harry Styles και ο Robbie Williams. Όλοι τους είπαν «όχι» λόγω «αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων».

{https://www.instagram.com/p/CogABOnMAbT/}

Δεν είναι όμως μόνο τα καλλιτεχνικά ονόματα που δεν θα παρευρεθούν αλλά σύμφωνα με την Mirror και η Meghan Markle μαζί με τον πρίγκιπα Harry, έχουν θέσει τον όρο τους για να ταξιδέψουν στο Λονδίνο: «Ότι τα vibes δεν θα είναι τοξικά».

Το πρόγραμμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, οι Sussexes και τα δύο παράδοξα ρεκόρ

«Ο Harry ήταν πολύ ξεκάθαρος και δεν αμφιταλαντεύεται – δεν πρόκειται να έρθει αν νιώσει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο τοξική όσο ήταν κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και της κηδείας της Βασίλισσας», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Είπε ότι θέλει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Spare: Ο σαδιστής Κάρολος, η αλήθεια για την Καμίλα, η περιτομή, η κόντρα με την Kate και 10 ακόμη "βόμβες" που έριξε ο Harry στο βιβλίο του