Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πήραν τα παιδιά τους και επισκέφθηκαν τα γυρίσματα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Πήραν τα παιδιά τους και επισκέφθηκαν τα γυρίσματα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Όταν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια πέρα από τα πολλά προνόμια που απολαμβάνεις, μπορείς και να κάνεις πολλά όνειρά σου πραγματικότητα, όπως για παράδειγμα να επισκεφτείς τα πλατό των αγαπημένων σου κινηματογραφικών σειρών.

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πήγαν κάτω από άκρα μυστικότητα στα γυρίσματα του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης» με τα μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Η επίσκεψη των μελών της βασιλικής οικογένειας πραγματοποιήθηκε με άκρα μυστικότητα την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, «σε ένα δάσος στο Buttersteep Rise».

Όπως ίσως δεν γνωρίζεις ανάμεσα στους χιλιάδες φανατικούς θεατές των πολυβραβευμένων ταινιών ανά τον κόσμο (και πλέον και της τηλεοπτικής σειράς) είναι και ο William , «για αυτό άδραξε την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία», ανέφερε μια πηγή στη Sun.

Και γι' αυτό λέμε ότι είναι τυχερός που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας καθώς συνάντησε τους ηθοποιούς του καστ με την αγαπημένη του οικογένεια. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι "κοινοί θνητοί". Πολύ όμως πιο συναρπαστική ήταν αυτή η επίσκεψη για τον George και την πριγκίπισσα Charlotte που εντυπωσιάστηκαν με τα σκηνικά. Το αδελφάκι τους τον μικρούλη Louis δεν τον πήραν μαζί τους καθώς έπρεπε να μείνει σπίτι να κοιμηθεί. Και ίσως για να μην κάνει τις γνωστές του αταξίες.

{https://www.youtube.com/watch?v=ewgCqJDI_Nk&t=3s}

Η εβδομάδα όμως που πέρασε είχε και άλλα event για το βασιλικό ζευγάρι εκτός από τη συνάντηση με τους ηθοποιούς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών». O William και η Kate εμφανίστηκαν στα βραβεία BAFTA και συνάντησαν πολλούς ηθοποιούς. Αυτό που συζητήθηκε όμως περισσότερο και έκανε τους fans τους να γελάσουν ήταν όταν η Kate συνελήφθη από την κάμερα να χτυπά, κυριολεκτικά, τα οπίσθια του William ενώ περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

Το φανταζόσουν ποτέ;