Η Kate πήγε στα BAFTAs με φόρεμα του 2019 και όλοι μιλάνε για τη χειρονομία που έκανε στον William

20.02.2023
Η Kate πήγε στα BAFTAs με φόρεμα του 2019 και όλοι μιλάνε για τη χειρονομία που έκανε στον William
Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας και δεν αναφερόμαστε μόνο στο στυλιστικό κομμάτι. Με μία απλή κίνηση (ηθελημένη ή μη) η Kate έδειξε πως μπορεί να είναι royals, όμως οι δυο τους παραμένουν "ένα ζευγάρι σαν όλα τ' άλλα".

Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που είναι και γνωστά ως προάγγελοι εκείνων της Αμερικανικής, των βραβείων Όσκαρ δηλαδή, απονεμήθηκαν χθες (19/2/2023) και εκτός από τις βραβεύσεις αυτές καθαυτές, το ενδιαφέρον του κοινού εστιάζεται, φυσικά και στις εμφανίσεις των υψηλών προσκεκλημένων.

Όλες οι κυρίες της διεθνούς showbiz που παραβρέθηκαν εντυπωσίασαν (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) στο κόκκινο χαλί, όμως, εκείνη που εμείς ξεχωρίζουμε πάνω από ΄ολες είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας Catherine ή, Kate Middleton αν προτιμάτε.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William έλαμψε, στην κυριολεξία, κάνοντας ακόμη μια φορά μια statement εμφάνιση ανακύκλωσης, όπως συνηθίζει. Για την περίσταση, λοιπόν, η Kate επέλεξε μία τουλέτα που είχε ξαναφορέσει, και μάλιστα στην ίδια εκδήλωση. Και αυτό ήταν μόνο το ένα θέμα για το οποίο συζητιέται τόσο πολύ σήμερα!

Ο πρίγκιπας William τρολάρει την Kate - Το ξεκαρδιστικό βίντεο και η διακριτική τιμή στην Diana

Ο λόγος για την κομψότατη Alexander McQueen λευκή τουαλέτα με έναν ώμο που είχε φορέσει η πριγκίπισσα στην εκδήλωση για τα βραβεία BAFTA του 2019. Κρατώντας την ίδια βάση, "έπαιξε" λίγο με τα αξεσουάρ, αλλά και το μακιγιάζ και το χτένισμα, και το αποτέλεσμα χειροκροτήθηκε.

Αντί για τον αυστηρό κότσο του 2019, φέτος η Kate επε΄λεξε να αφήσει τα μαλλιά της χαλαρά συνδυάζοντας και ένα ζευγάρι μεγάλα, εντυπωσιακά σκουκαρίκια, ενώ τα μαύρα ψηλά γάντια που φόρεσε πρόσθεσαν έναν αέρα σταρ άλλης εποχής στην όλη εμφάνιση. Αλλαγή είδαμε επίσης και στο ίδιο το φόρεμα και συγκεκριμένα στον ώμο με ένα θεαματικό κομμάτι ύφασμα που ανεμίζει. Άριστα 10!

{https://www.instagram.com/p/Co2oW9oP7Pn/}

Αυτός, όμως, όπως είπαμε και νωρίτερα, δεν ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο συζητιέται σήμερα η Kate καθώς το βίντεο με την ίδια να χτυπά διακριτικά τον William στα... οπίσθια - και μάλιστα on camera - έχει γίνει viral.

Το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε, ως είθισται, τελευταίο στη εκδήλωση η οποία ξεκίνησε αμέσως μόλις εκείνοι κάθισαν στις θέσεις τους. Λίγο νωρίτερα, όμως, και αφού είχαν ποζάρει για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, είδαμε κάτι πρωτόγνωρο.

Αστειευόμενοι και χαλαροί οι δυο τους πήραν την τελική στροφή μέχρι να μπουν στην κεντρική αίθουσα και η Kate μάλλον χαλάρωσε λίγο περισσότερο. Αφενός πήγε να κρατήσει τον William απ' το χέρι, αφετέρου του έδωσε "μία" στον πισινό, συνεχίζοντας να βαδίζει και να του μιλάει. Ναι, όπως ακριβώς θα έκανες κι εσύ!

{https://www.instagram.com/p/Co2vSd1g2_t/}

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και οι Waleses φαίνεται να "κερδίζουν" πόντους, τη στιγμή, μάλιστα που οι Sussexes έχουν κάπως... "εξαφανιστεί από προσώπου γης". Μετά τον σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του Spare, της αμφιλεγόμενης βιογραφίας του πρίγκιπα Harry ο ίδιος και η σύζυγός του, Meghan Markle έχουν, μάλλον, μείνει στα "μετόπισθεν". Αν πρόκειται για μια γενικότερη αλλαγή στάσης ή ένα "για λίγο καιρό ξαποσταίνει και να ξανά προς τη 'δόξα' τραβά" θα φανεί στο μέλλον!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.02.2023 - 13:22